jestem na etapie rozpatrzenia wniosku (zajęło mi to 50minut żeby dojść do tego etapu!!!! - why?! nonsens jakiś )
i nie mogę w sekcji Decyzje/Przyznanie/Wydanie Karty wybrać wyniku "przyznanie" nie mogę "zapisać" ani "zatwierdzić" tych kart, żeby można było przejść do zamówienia
nie dość że źle patrzy się na ekran - coś mi ta szata graficzna i układ nie odpowiada
to jeszcze nie działa to ! jestem oburzona !
zastanawiam się czy obecni twórcy programu widzieli poprzedni i są świadomi tego jak wszystko skomplikowali!!! Wprowadziłam kilka wniosków i zajmuje mi to jak narazie min. pol godziny, gdzie przy wcześniejszym programie 5!! I nie jest to kwestia wprawy tylko ilości niepotrzebnie wprowadzanych informacji i powtarzania oczywistych. W trakcie wprowadzania wniosku zapisuję rzeczy, ktore utrudniają prace i sa nie logiczne tj. np. wprowadzenie rodzaju szkoły ( przecież nie zbieram zaświadczeń od osób do 18 roku życia i nie chce mi się zastanawiać czy jest w podstawówce cy gimnazjum, albo sie jeszcze nie uczy). Liiste uwag wyślę na mailaadministratora. Może gdyby wszyscy tak zrobili to szybko zmodyfikują i uproszcza ten program.