Może jakiś zbiorowy pozew w sprawie tego bubla? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 12 sty 2016, 9:04

Jest generalnie problem, wiec taki poranny żart na osłodzenie szarej rzeczywistości na bezdennym oceanie nieokiełznanej biurokracji :lol:
żart

Napisano: 12 sty 2016, 10:36

żart pisze:Jest generalnie problem, wiec taki poranny żart na osłodzenie szarej rzeczywistości na bezdennym oceanie nieokiełznanej biurokracji :lol:
jestem ZAAA

tamten program był dobry, zrozumiał, łatwy w obsłudze, a ten... nie wiem, po co nam utrudniają życie... chyba tylko dla swoich finansowych korzyści :/

a tak, w ogóle, macie z tego korzyści finansowe? bo u mnie idzie to na obsługę i nie dostaję nic :/

męczyć się z takim dziadostwem, to dopiero jest motywacja w działaniu... :/
ttttaaaaaa

Napisano: 12 sty 2016, 11:22

Przyłączam się.
gajka

Napisano: 12 sty 2016, 11:32

Ja też!!!!!
jajaja

Napisano: 12 sty 2016, 11:55

jestem pewna, że wszyscy by sie przyłączyli ;)
dorotam

Napisano: 12 sty 2016, 12:00

I ja!!!
es ka

Napisano: 12 sty 2016, 15:19

Popieram !!!
Aguta

Napisano: 13 sty 2016, 9:55

nieporozumienie jakieś ten system !

jestem na etapie rozpatrzenia wniosku (zajęło mi to 50minut żeby dojść do tego etapu!!!! - why?! nonsens jakiś )

i nie mogę w sekcji Decyzje/Przyznanie/Wydanie Karty wybrać wyniku "przyznanie" nie mogę "zapisać" ani "zatwierdzić" tych kart, żeby można było przejść do zamówienia

nie dość że źle patrzy się na ekran - coś mi ta szata graficzna i układ nie odpowiada
to jeszcze nie działa to ! jestem oburzona !
haniam

Napisano: 13 sty 2016, 11:20

witajcie w teoretycznie działającym systemie operacyjnym :lol:, POdejrzewam że tak jest bo to nie była dobra zmiana :mrgreen: :geek: :ugeek:
ubu

Napisano: 13 sty 2016, 11:43

zastanawiam się czy obecni twórcy programu widzieli poprzedni i są świadomi tego jak wszystko skomplikowali!!! Wprowadziłam kilka wniosków i zajmuje mi to jak narazie min. pol godziny, gdzie przy wcześniejszym programie 5!! I nie jest to kwestia wprawy tylko ilości niepotrzebnie wprowadzanych informacji i powtarzania oczywistych. W trakcie wprowadzania wniosku zapisuję rzeczy, ktore utrudniają prace i sa nie logiczne tj. np. wprowadzenie rodzaju szkoły ( przecież nie zbieram zaświadczeń od osób do 18 roku życia i nie chce mi się zastanawiać czy jest w podstawówce cy gimnazjum, albo sie jeszcze nie uczy). Liiste uwag wyślę na mailaadministratora. Może gdyby wszyscy tak zrobili to szybko zmodyfikują i uproszcza ten program.
dorotam

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x