osoba do pomocy w opiece nad dziećmi i w pracach gospodarskich- zawodowa rodzina zastępcza - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 08 lut 2012, 22:38

witam mam pytanie odnośnie zatrudnienia zgodnie z art.57 ust.1 osoby do pomocy przy sprawowaniu opieki nad dziećmi w przypadku gdy rodzina zawodowa w której przebywa więcej niż 3 dzieci zwróci się z takim wnioskiem, jak zostało to u Was uregulowane? tzn, umowa o pracę czy zlecenie? jaki wymiar czasu pracy? jakie wynagrodzenie dla tej osoby? z góry dziękuje za podzielenie się doświadczeniami

~borys

Napisano: 09 lut 2012, 16:48

u nas mamy zawarte już 3 takie umowy, są to umowy o świadczenie usług, wynagrodzenie zależne od ilości godzin pracy takiej osoby, a ilosc godzin pracy uzależniona od ilości dzieci w rz
~E.

Napisano: 12 lut 2012, 19:30

jeśli możesz,prześlij wzór umowy na [email protected]. Będę wdzięczna :). może u nas cos takiego wypali :)
~Ela

Napisano: 14 lut 2012, 12:42

my też się przymierzamy na umowę zlecenie i wynagrodzenie chyba będzie uzależnione od liczby godzin
~annak

Napisano: 14 lut 2012, 12:42

my też się przymierzamy na umowę zlecenie i wynagrodzenie chyba będzie uzależnione od liczby godzin
~annak

Napisano: 14 lut 2012, 13:35

dziękuje:) czyli widzę że w tym temacie zgodność, w sumie umowa zlecenia wydaje się najbardziej logiczna ale wolałem mieć pewność:)
~borys

Napisano: 14 lut 2012, 15:52

czy mogę też dostać wzór ??? na wszelki wypadek podaje maila [email protected]
~mopr

Napisano: 14 lut 2012, 16:41

Czy wybieranie zlecenia jest tak najbardziej logiczne, to można mieć wątpliwości. Raczej jest przejawem szerszej tendencji i niechęci do zatrudniania (na umowę o pracę). Przy zleceniu ten \"pracownik\" wcale nie musi wykonywać pracy osobiści i nie podlega kierownictwu.
~B-PCPR

Napisano: 14 lut 2012, 20:15

wyślijcie mi proszę tez wzór takiej umowy [email protected]
~iwona-PCPR

Napisano: 14 lut 2012, 21:43

ja też poproszę o wzór [email protected] z góry dziękuje
~iwa

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x