a podtrzymało ? ponieważ ma prawo do zdo czy ze względu na wiek ?b.b pisze:SKO utrzymało moją decyzje w mocy Pani złożyła skargę na decyzję SKO
a podtrzymało ? ponieważ ma prawo do zdo czy ze względu na wiek ?b.b pisze:SKO utrzymało moją decyzje w mocy Pani złożyła skargę na decyzję SKO
ja widzę bardziej argument żeby przesłać sprawę do skojankowska pisze:Przeczytaj dokładnie to znajdziesz argument na przyznanie ŚP
https://www.orzeczenia-nsa.pl/wyrok/ii-s ... 1356f.html
Tak , sprawy te trafiały do sądów , bo niektórym nie chciało sie przeczytać wykładni TK i odbijali piłeczkę aby tylko się nie narazić , a poza tym trzeba czytac to co jest napisane wcześniej \np. post nr 19 \ i znać zmiany w k.p.a. od 1 czerwca 2017jasiak pisze:a poza tym skoro sko wsa i nsa przywracają śp to w czymś jest problem nie uważasz ? z jakiegoś powodu te sprawy tam trafiły ...
ale ja to wiemb.b pisze:moim zdaniem jeden dodatek na okres 36 miesięcy 400 zł tylko na jedno dziecko. Jeżeli spełnia inne wymogi pracodawca dał jej urlop i pozostaje w sześciomiesięcznym stosunku pracy art.10 sprawdź
kominikat ministerstwajankowska pisze:A już tak na koniec , dlaczego w innych MOPS wydają decyzję bez odwoływania sie do SKO? Przecież oni też " pracują" na obecnych przepisach?