ja biorę jedno .. wnioskodawca dopisuje mi na oświadczeniu "moja rodzina nie uzyskała takich dochodów" .. pewnie po kontroli będę robić inaczej
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
a mi kontorla powiedziała ze wystarczy że wnioskodawca wypełni dochód niepodatkowany, bo to on sklada wniosek i za to co oświadczy bierze pełną odpowiedzialność karna, wiec pełnoletni członkowie tego juz nie musza robic, zreszta jak ktoś z kimś tworzy rodzine to chyba wie czy dana osoba miała taki dochód czy tez nie,
to że na oświadczeniiu jest napisane : Oświadczenie członka rodziny nie oznacza ze kazdy członek to musi wypłeniac (pełnoletni ) wystarczy wnioskodawca ktory tez jest członkiem rodziny