czy w Raporcie - Liczba rodzin korzystających ze świadczenia wychowawczego na wykresie pokazuje sie liczba osób korzystających za 2020 bo mi ciągnie tylko 2018 i 2019?
mi również tylko za 2018 i 2019 . Ponadto kwota świadczeń nie zgadza mi się z wydatkami z księgową. Nie wiem czy usuwać raport i pisać wg danych księgowej czy lepiej nie tykać i zostawić tak jak system zasilił.
Mam ten sam problem. Nie zaciąga wogóle świadczenia wychowawczego za 2020 rok - ilość rodzin. W kwotach tez jest niewielka różnica z danymi księgowymi. Usuwałam i zasilałam ponownie ale dalej tylko 2018 i 2019 rok. ktoś wie jak to można naprawić ?
Popytajcie pracowników odpowiedzialnych za realizację SW.
Wg mnie na sprawozdaniach za 2020 z SW nie ma danych dotyczących liczby rodzin pobierających SW. Dlatego zapewne nie zasila tych danych.
Zwróćcie również uwagę że dane o bezrobotnych są z poziomu powiatu. Ocena nie zasila danych o liczbie bezrobotnych w gminie.
Ja się tym nie przejmuję. Tak zasila i tak będzie.
I tak nikt nie czyta tej oceny.
Pozdrawiam
a skąd wziąć dane dot. "Organizacji pozarządowych w obszarze włączenia społecznego działających na terenie JST"
i
Czy tabeli dot. środków finansowych uzupełniacie pozycje dot. zadań których nie realizuje OPS np. tworzenie i funkcjonowanie żłobków, klubów dziecięcych,dzienni opiekunowie?
To jak w końcu robicie? Usuwacie te z raportów, które są zasilone "nieprawidłowymi" danymi (innymi niż od księgowej) lub te częściowo niezasilone - np. brak danych za 2020?