P. Tomek i inni - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 04 lip 2016, 21:36

Prosze o pomoc. Nie mogę odnaleźć się w tej nowej wersji sygnity.
Jak mogę zrobić sobie zestawienia miesięczne - w moim przypadku od kwietnia do czerwca 2016, zwrotów dokonanych przez dłużników na poczet Fa. Najlepiej jakby było z rozdzieleniem odsetek. Zrobiłam sprawozdanie n a II kwartał i niezgadzają mi się zwroty. Jak to mogę zweryfikować lub sprawdzić. Bo nawet nie wiem jaki dłużnik, kiedy i ile mi wpłacił. Prosze o pomoc
nitta

Napisano: 04 lip 2016, 22:52

Może uściśle. Chodzi mi o wiersze 2, 2.1, 2.1.1, 2.2. Wygenerowałam sprawozdanie FA za II kwartał i w związku z tym że mam niezgodność z księgową, chciałabym podejrzeć , sprawdzić co system (sygnity) wrzucił mi w te wiersze, tzn. jakich dłużników, z jakimi kwotami w poszczególnych m-cach
nitta

Napisano: 05 lip 2016, 8:36

troche jak do tej pory robiłaś rozliczenie wpłat do księgowości?
w zakładce dłuznicy wybierasz wydruki zbiorcze, stan zadłużenia dłuzników, wpisujesz daty od do który okres chcesz miec na wydruku, zaznaczasz czy chcesz wydruk z fa, za , i wg jakiej daty zwrotu ( tj ten dzien do komornika) czy daty wpływu na twój rachunek lub księgowania,akcept. no i masz wydruk z nazwiskami i rozbicie kwot, wydruk ten był równiez przed nowelizacja ale może ja nie mam nowej ?
GRAS

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x