Paczki żywnościowe-prosze o pomoc... - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 02 cze 2020, 23:27

Witam Jestem nowym użytkownikiem ale bardzo prosze o pomoc...nie wiem do kogo zgłosić problem.Korzystam z paczek żywnościowych wydawanych przez nasz GOPS i mam nawracający problem..wydawanie popsutych ,ale nie przeterminowanych konserw rybnych i mięsnych.Nie wiem gdzie mam to zgłosić .Konserwy w zimie pyszne ,ale w paczkach wydawanych w lecie popsute.zarówno ja jak i mąż już nie raz sie pochorowaliśmy ale mamy jeszcze pięcioletnie dziecko,co będzie jak kiedyś ono również sie zatruje...Nie wiem do kogo mam to zgłosić...Moja opiekunka o paczkach do odbioru nas informuje dopiero w drugim tygodniu od dostawy...obawiam się że popsucji konnserw wynika z niewłaściwego ich magazynowania w zbyt ciepłym pomieszczeniu Bardzo prosze o porade
kasia71
Praktykant
Od: 02 cze 2020, 22:22
Zajmuję się: gospodyni domowa

Napisano: 03 cze 2020, 14:10

Nie jest obowiązkiem brać żywność. Ludzie czy wy wiecie ile my przy tym mamy roboty.
ttt
Podinspektor
Od: 10 paź 2017, 10:58
Zajmuję się: pomoc społeczna

Napisano: 03 cze 2020, 16:49

Ależ ja nie neguje że dla Was to sporo dodatkowej pracy...tylko czy to oznacza ,że klient biorący paczki to przysłowiowa świnia...Jeżeli ktoś to wyprodukował ktoś dostarczył a wy włożyłyście też swoją prace...i jeszcze ktoś za to płaci...A na koniec pracownik socjalny jest zdziwiony że ludzie mowią nie chce paczki chce talon...
kasia71
Praktykant
Od: 02 cze 2020, 22:22
Zajmuję się: gospodyni domowa

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x