\"pani a w gazecie napisali\" - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 02 gru 2013, 16:06

\"pani a w gazecie napisali że od stycznia będzie znowu opiekuńczy na chorych\"

no już dzisiaj miarka sie przebrała - miałam tyle osób z tym problemem.
~iza19

Napisano: 02 gru 2013, 16:14

dobrze, ze nie napisali, że zwiększą kwotę \"zasiłku pielęgnacyjnego\". U nas zawsze przy zmianach w świadczeniu pielęgnacyjnym zgłaszają się osoby z zasiłkiem i chcą 500 zł zamiast 153.
Już zaczęliśmy pisać w swoich własnych ogłoszeniach, że to nie dotyczy tych osób, bo wiele było rozczarowanych...
~Zofia

Napisano: 02 gru 2013, 16:14

no powinniśmy my tez czytać gazety, szczególnie te kolorowe bo tam piszą bardzo ciekawe rzeczy na temat naszych świadczeń
~carina

Napisano: 02 gru 2013, 16:19

Dokładnie wiem o tym i muszę powiedzieć że kupuje taką jedną. Byłam ciekawa co w niej takiego piszą o świadczeniach rodzinnych no niestety bzdury ale za to przepisy kulinarne mają świetne i to czytam niczego więcej nie dotykam.
~iza19

Napisano: 02 gru 2013, 16:26

\"\"pani a w gazecie napisali że od stycznia będzie znowu opiekuńczy na chorych\"

Prawidłowa odpowiedź:
Proszę Pani, nie wie Pani, że gazety i telewizja kłamią? Proszę nie czytać i nie oglądać.
~ludek

Napisano: 02 gru 2013, 16:27

współczuje, bo mam to samo - można zgłupieć z tym
~bb

Napisano: 02 gru 2013, 16:30

ja dzisiaj powiedziałam pani na jej wypowiedż j/w, że skoro gazeta napisała to niech do nich złoży wniosek bo my takich świadczeń nie płacimy teraz i o dziwo kobitka wcale się nie oburzyła wręcz usmiała
~iza19

Napisano: 02 gru 2013, 19:29

co i w jakiej gazecie?
~olga

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x