Pani Ewalu,Panie Elmer-SKO-Pomocy!
Pani Ewalu,Panie Elmer-SKO-Pomocy!
Mam pytanie bo to mój pierwszy przypadek.sprawa wygląda nastepująco-Pani przynosi umowe,zaswiadczenie,dochód przekroczył i sa równiez nienaleznie pobrane..za 6 m-cy.zrobiłam tak:1)zawiadomienie o wszczeciu postepowania 2)uchylenie decyzji 3)zawiadomienie o wszczeciu postepowania w sprawie nienaleznie pobranych 4)decyzja o uznaniu za nienaleznie pobrany,jaka kwota do zwrotu,jakie odsetki..i od tej decyzji Pani chce się odwołać..bo nie ma tyle pieniędzy,bo alimentów z funduszu tez juz nie ma bo dochód przekroczył.Jaka jest procedura?Czy mam wysłać całą dokumentcję?czy tylko tą ostatnia decyzje o nienaleznie pobranym + odwołanie tej Pani?
Re: Pani Ewalu,Panie Elmer-SKO-Pomocy!
Prześlij całą dokumentację, muszą mieć na czym bazować.elusia111 pisze:nikt?nic?..nie podpowie...
zawiadomienia o wszcęciu i tą decyzję uchylajacą odnośnie przekroczenia(która juz sie uprawomocniła)też?
tak, wyślij koniecznie!elusia111 pisze:zawiadomienia o wszcęciu i tą decyzję uchylajacą odnośnie przekroczenia(która juz sie uprawomocniła)też?
Oprócz Pani Ewalu,Panie Elmer-SKO-Pomocy! - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Urlop wychowawczy-zakończenie-przerwanie?
nienależnie pobrane świadczenia
gospodarstwo raz jeszcze pomocy!!!
500+ na drugie dziecko, gdy pierwsze jest jako rodzina zastę
Do Sygnity - forma rzeczowa
nienależnie pobrane w EZAR
część E sprawozdania
Prawa rodzicielskie
utrata14
rozporzadzenie
sprawozdanie cz.B
Czy nie należy mi się za styczeń??
sprawozdanie