Panie Tomku proszę o poradę - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 06 lut 2017, 13:07

Dzień dobry, Panie Tomku mam pytanie odnośnie statystyk sprawozdania. Wykonałam sprawozdanie za miesiąc styczeń w systemie i mam wątpliwości do tabeli E, do rodziny z która ma 6 i wiecej dzieci. W mojej Gminie są 3 takie rodziny, każda z nich ma cały czas świadczenia realizowane i wypłacane. System pokazuje mi tylko 1 rodzinę wiem, też którą ale zupełnie nie widzi pozostałych 2. Jaka mogłaby być tego przyczyna? Zaglądałam we wnioski tych osób i mają wszystko pozaznaczane, przeliczone dochody, są to rodziny które również mają świadczenie na I dziecko.
aga44

Napisano: 06 lut 2017, 14:26

u mnie to samo, mam 2 takie rodziny, wyskakuje 1
kasia34

Napisano: 06 lut 2017, 14:59

Dlatego że jak dziecko się urodziło. to wprowadzone wnioski zostały jako nowe wnioski a nie jako wniosek o zmianę sytuacji! Ja też tak mam.
losiek

Napisano: 06 lut 2017, 15:03

czyli trzeba odjąć od którego wiersza,żeby dodać te rodziny w odpowiednim wierszu >?
kasia34

Napisano: 06 lut 2017, 15:19

losiek pisze:Dlatego że jak dziecko się urodziło. to wprowadzone wnioski zostały jako nowe wnioski a nie jako wniosek o zmianę sytuacji! Ja też tak mam.
U mnie właśnie nie ma w 1 wniosku takiej sytuacji, składali normalnie w kwietniu i nie było żadnych zmian u nich.
aga44

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x