Perfidni Okradacze - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 5    [ Posty: 42 ]

Napisano: 06 sty 2014, 5:12

Obyś sam kiedyś potrzebował pomocy
~Bez_pomocy

Napisano: 06 sty 2014, 18:25

JEST WIELE LUDZI ,KTÓRZY Z SERCA I OPIEKUJĄ SIĘ OSOBĄ CHORĄ, MATKĄ I OJCEM , JEST IM CIĘŻKO NIE MOGĄ IŚĆ DO PRACY BO NIE MOGĄ ZOSTAWIĆ CHOREGO , sĄ RÓŻNE CHOROBY I RÓZNE LUDZKIE POTRZEBY TYM OSOBOM NALEŻY WSPÓŁCZUĆ I POMÓC ALE WŚRÓD OPIEKUNÓW JEST WIELE OSÓB , KTÓRE ŻERUJĄ NA BABCI CZY DZIADKU , RZADKO DO NIEGO ZAGLĄDAJĄ NIE WSPOMINAJĄC JUŻ O OPIECE CAŁODOBOWEJ WIĘC NIE MPOWINNO SIĘ TYCH WSZYSTKICH LUDZI OCENIAĆ JEDNAKOWO TAK SAMO JAK WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW NIE MOŻNA UWAŻAĆ ZA LENI, NIEROBÓ I WROGÓW LUDZKOŚCI
~aby

Napisano: 06 sty 2014, 19:33

a kto ma zapracować na tych okradanych Polaków, krasnale? ile jeszcze darmowego w zyciu? może by tak do pracy rodacy!
~tra ta

Napisano: 06 sty 2014, 19:56

Nie tra ta , nie oceniajmy wszystkich jednakowo bo i sa tacy ktorzy naprawde potrzebuja tych paru zlotych
~wykluczona opiekunka 2

Napisano: 06 sty 2014, 21:50

no więc nie mówmy że państwo okrada, opieka socjalna nalezy sie tym co znależli się w okreslonej sytuacji rodzinnej, a nie wszystkim co maja przysłowiowa babcie lub dziadunia, czasami rodzica i mozna na nich skorzystać, bo do tego sprowadziła sie poprzednia wersja ustawy w tej częsci
~tra ta

Napisano: 07 sty 2014, 16:39

do ops; okradacze to jestescie wy nawet sie nie kryjecie tylko jawnie okradacie i jeszcze wam mało wy do roboty anie na grubych dupskach siedziec i biednych okradać
~lola

Napisano: 07 sty 2014, 17:04

Wypraszam sobie - moja du.pa wcale nie jest gruba.
Biednych nie okradamy choćbyśmy chcieli, bo nie ma z czego.
~ludek

Napisano: 07 sty 2014, 17:07

proszę podać def. grubego \"dupska\".
~Elmer

Napisano: 07 sty 2014, 17:18

mnie również zrobiło się przykro :(
Wcale nie mam grubego dupska , chcesz wpędzić mnie w kompleksy <bububu>
~sipera

Napisano: 07 sty 2014, 17:20

eeeee kobieta musi mieć na czym siedzieć.
Jak nie masz dużego to winnaś płakać. Popatrz na Kim jakąś tak Karda coś tam.
~Elmer

Strona 2 z 5    [ Posty: 42 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x