Tomku ale nurtuje mnie na dzień dzisiejszy czy przed wyjściem w teren drukuję kartę z kodem/numerem wywiadu -> zabieram sprzęt pod pachę i ruszam w teren -> spisuję wywiad i już na miejscu w biurze nie mogę nic dodać/ująć w sporządzonym wywiadzie ? bywa dosyć często, ze ludzie coś donoszą, coś jest jeszcze wyjaśniane itp.
magda
Na dzień dzisiejszy jest dopiero projekt rozporządzenia wprowadzający tę kartkę na sumę kontrolną wywiadu, więc na razie nie ma umocowania prawnego, żeby to wydrukować i żeby Klient się pod tym podpisał. My mamy już w Pomoście przygotowany wydruk tej kartki, ale czekamy z udostępnieniem na ogłoszenie rozporządzenia,
Natomiast co do dopisywania w biurze, to najpierw odbiera się wywiad w Pomoście, a potem wczytuje. Odebrany wywiad pozostaje dostępny w Pomoście jako dokument elektroniczny (tylko do odczytu!) i prezentuje zawsze oryginalną postać wywiadu, odebraną z terminalu mobilnego, niezależnie od ewentualnych zmian dokonanych już w samym systemie POMOST Std we wczytanym wywiadzie - analogicznie do wywiadu przeprowadzonego w tradycyjny sposób, w przypadku którego oryginał papierowy pozostaje dostępny niezależnie od zmian wprowadzonych w wywiadzie zarejestrowanym w systemie POMOST. Nie wiem jak to wygląda u Ciebie. O naszym rozwiązaniu można poczytać tutaj: https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... emptia.pdf od strony 69.
Dzięki Tomku, gdybym wiedziała że to wszystko będzie hulać jak należy to byłoby lżej a tymczasem... zbyt wiele niewiadomych, żadnego szkolenia...
pozdrawiam