PILNE Decyzje biologiczni
PILNE Decyzje biologiczni
Mam pytanie, czy ktoś miał stację, że wydaje biologicznemu decyzje o odpłatności ale za okres 02 kwietnia 2010 r do września 2012r.
czy do dnia 31 grudnia 2011 robimy na starych zasadach i powołujemy się na uchyloną już uchwałę, a od stycznia 2012 zmieniamy z nowymi zasadami????
Proszę o pomoc bo sprawa jest pilna!!!!!!!!!
czy do dnia 31 grudnia 2011 robimy na starych zasadach i powołujemy się na uchyloną już uchwałę, a od stycznia 2012 zmieniamy z nowymi zasadami????
Proszę o pomoc bo sprawa jest pilna!!!!!!!!!
Re: PILNE Decyzje biologiczni
Jeszcze jedna sprawa jak macie kryterium, to tak jak na starych zasadach bierzecie członków rodziny plus dziecko, które przebywa w pieczy????
my bierzemy w kryterium tylko członków rodziny bez dziecka
mimi! napisz coś więcej, dlaczego decyzja od 02 kwietnia 2010?
decyzje u biologicznych obowiązywały do 31.03.2012r. i wygasły z mocy prawa - art. 226 ust.4 pkt. 2 ustawy o pieczy.
Tak więc jeżeli miałaś decyzje wydana do września 2012 to obowiązywała do 31.03.2012r. Od kwietnia powinnaś wydać nowa decyzję.
Tak więc jeżeli miałaś decyzje wydana do września 2012 to obowiązywała do 31.03.2012r. Od kwietnia powinnaś wydać nowa decyzję.
deda ma rację stare decyzje do 31.03.2012 a potem nowe z pieczy
Czyli jeżeli sko uchyliło mi decyzję, to wszczynając ponownie postępowanie opłatę mogę wydać do dnia 31 marca 2012r.????
Czyli jeżeli sko uchyliło mi decyzję, to wszczynając ponownie postępowanie opłatę mogę wydać do dnia 31 marca 2012r.????
Oprócz PILNE Decyzje biologiczni - Stare tematy przeczytaj również:
sprawozdanie
sprawozdanie
utrzymana w mocy decyzja biologiczni
nienależnie pobrane świadczenie
wywiad co pół roku?
wynagrodzenie
odsetki ustawowe/podatkowe
brak określonej podstawy w nowym rozprządzeniu
rodzina zast w polsce a świadczenia za granicą
wzory druków
Weryfikacja kandydatów