pomocy, nie wiem, co robić...:dot. dłużnik jest granicą, przyznałam FA na podstawie inf. z sądu, że wierzycielka podjęła czynności związane z wykonaniem tyt. wykonawczego za granicą, w tej inf. z sadu było jeszcze, że \"po skompletowaniu odpowiednich dokumentów wniosek zostanie przesłany do Organu przyjnującego w Niemczech\" i że \"Sąd okręgowy w XXX nie jest organem egzekucyjnym. Alimenty przekazywane są bezpośrednio na konto wierzycieli\". Teraz wierzycielka zadzwoniła, że przyszło jej jakieś pismo z NIemiec i że dała je do przetłumaczenia i ... zapytała mnie czy będzie musiała nam zwrócić FA, które pobiera u nas od lutego.
Moje pytanie:
Co musiało by być w tym \"strasznym\" piśmie z Niemiec, żeby ona nam musiała te FA zwrócić? (dłużnik ma u nas dług jeszcze z zaliczki)
pilne:dot.dłużnik za granicą, pismo z NIemiec i czy będzie musiała nam FA zwrócić?
Oprócz pilne:dot.dłużnik za granicą, pismo z NIemiec i czy będzie musiała nam FA zwrócić? - Wzory pism przeczytaj również:
nargoda w POKL
wszczęcie
upo,mnienie do dłuznika o zwrocie należności
brak decyzji z ops
jak się liczy dochód utracony, jeżeli (tzn. przez ile mies. podzielić zaśw. z US):
pomocy... 19 latka zrezygnowala z alimentow. Co robic? czy czekac na jakas inf. od komornika? Czy z sadu?
miejsce zamieszkania dłuznika
dłużnik francus
nienależnie pobrane FA
PILNIE!!! Wzór dec. uchylającej...
Sytuacja dohodowa- nienależnie pobrana zaliczka
pomocy- wzór decyzji o rozłożenieu na raty
zawieszenie postępowania
Druk wywiadu środowiskowego cz IV
decyzja omowna-umorzenie dłuznikowi ZA
śp a gospodarstwo