Pilne! - petycja w sprawie pracowników wykluczonych z dodatku

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Re: Pilne! - petycja w sprawie pracowników wykluczonych z dodatku

Post autor: ~o~ »

No nieźle... dali upust swoim frustracjom i rozgoryczeniu.
Nie zmienia to faktu , że petycja dalej leży a szanse na objęcie dodatkiem motywacyjnym wykluczonych pracowników po upływie roku są już chyba zerowe.
ew@1
Referent
Zajmuję się: ŚW,FA, 500+
Kontakt:

Post autor: ew@1 »

a może znalazłby się ktoś kto zainteresowałby tym tematem telewizję np. Uwagę.
Awatar użytkownika
Sipera
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Kontakt:

Post autor: Sipera »

Iwona28 pisze: 10 lip 2025, 8:20
D.C. pisze: 09 lip 2025, 17:58
JanSR pisze: 09 lip 2025, 7:34
Analogiczna sytuacja spotkała mnie, na zadawane pytania, często niewygodne a mieszczące się w kanonie kulturalnej i merytorycznej dyskusji najpierw byłem szykanowany, ośmieszany, podważano moje kompetencje a docelowo zablokowano mnie na FB stronie Federacji. Widzę, że mydlenia oczu ciąg dalszy a de facto pracownicy niekluczowi są traktowani przez Federację gorzej niż podopieczni pomocy społecznej a byłoby najlepiej dla Federacji, gdyby świadczenia rodzinne wraz z pochodnymi poszły w niebyt i do tego ta reforma zapewne doprowadzi.

Dzięki za potwierdzenie, że nie jestem jedyną zablokowaną osobą.
Też starałem się być merytoryczny, nikogo nie atakowałem ani nie wyzywałem - ale widocznie pytania były zbyt niewygodne. Dlaczego?

Na moje pytania też łatwiej było im odwrócić kota ogonem i ogólnikowo napisać, że tak wiele robią, na pewno więcej niż ja - ale z konkretami było już trudniej...

No cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - niestety odnoszę wrażenie, że Federacja niby wszystkich pracowników - nie reprezentuje tak samo gorliwie wszystkich obszarów...
o proszę, zaczyna się wyłaniać ciekawy wizerunek tej jakże "bohaterskiej, walczącej Federacji" :D :lol:
mnie póki co nie zblokowali, ale te ich odpowiedzi na FB przyprawiają mnie każdorazowo o wysypkę :roll: chyba sama się zablokuję :lol:
Też miałam z nimi zwarcie w czasach 500+. Na każde moje pytanie był atak Zero konkretów. Ale mnie o dziwo nie zablokowali :D
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Pisarz
Praktykant
Zajmuję się: wszystkim

Post autor: Pisarz »

Może dlatego że nie robiłeś z siebie idioty :lol:
Pisarz
Praktykant

Widzę że tu sporo kierowników na forum którzy nie za bardzo potrafią załatwić dodatek u burmistrza, a już zupełnie nie postawią się rządzącym odpowiedzialnym przecież za wprowadzane reformy. Za to chętnie mędrkują w internecie, szukając winnych swojego braku sprawczości. Jakie to typowe dla tej kadry :D
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

skończ już z tymi prywatnymi wycieczkami...
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Ta jest, sami kierownicy tutaj, ale jak ktoś też chce mocno zostać to jest jeden prosty sposób i dodatkowo nie trzeba się bawić w konkursy ani babrać z papierami, sprawozdaniami itp. Są takie miejsca na mapie wielu miast gdzie każdego przechodnia tytułuje się "kerownikiem" :mrgreen:

Piszcie ludzie, piszcie...byle to tylko zbytnio od prawdy nie odbiegało :mrgreen:
Pisarz
Praktykant

Grozisz? :lol:
ODPOWIEDZ