No nieźle... dali upust swoim frustracjom i rozgoryczeniu.
Nie zmienia to faktu , że petycja dalej leży a szanse na objęcie dodatkiem motywacyjnym wykluczonych pracowników po upływie roku są już chyba zerowe.
Też miałam z nimi zwarcie w czasach 500+. Na każde moje pytanie był atak Zero konkretów. Ale mnie o dziwo nie zablokowaliIwona28 pisze: ↑10 lip 2025, 8:20o proszę, zaczyna się wyłaniać ciekawy wizerunek tej jakże "bohaterskiej, walczącej Federacji"D.C. pisze: ↑09 lip 2025, 17:58JanSR pisze: ↑09 lip 2025, 7:34
Analogiczna sytuacja spotkała mnie, na zadawane pytania, często niewygodne a mieszczące się w kanonie kulturalnej i merytorycznej dyskusji najpierw byłem szykanowany, ośmieszany, podważano moje kompetencje a docelowo zablokowano mnie na FB stronie Federacji. Widzę, że mydlenia oczu ciąg dalszy a de facto pracownicy niekluczowi są traktowani przez Federację gorzej niż podopieczni pomocy społecznej a byłoby najlepiej dla Federacji, gdyby świadczenia rodzinne wraz z pochodnymi poszły w niebyt i do tego ta reforma zapewne doprowadzi.
Dzięki za potwierdzenie, że nie jestem jedyną zablokowaną osobą.
Też starałem się być merytoryczny, nikogo nie atakowałem ani nie wyzywałem - ale widocznie pytania były zbyt niewygodne. Dlaczego?
Na moje pytania też łatwiej było im odwrócić kota ogonem i ogólnikowo napisać, że tak wiele robią, na pewno więcej niż ja - ale z konkretami było już trudniej...
No cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - niestety odnoszę wrażenie, że Federacja niby wszystkich pracowników - nie reprezentuje tak samo gorliwie wszystkich obszarów...![]()
![]()
mnie póki co nie zblokowali, ale te ich odpowiedzi na FB przyprawiają mnie każdorazowo o wysypkęchyba sama się zablokuję
![]()