Witam.
Czy ktoś z Państwa wie i może podać namiary na szkolenie z dodatków mieszkaniowych okolice Łodzi i Kielc. W tym roku mam do czynienia pierwszy raz z dodatkami mieszkaniowymi i potrzebuję szkolenia w sumie od podstaw. Mam za sobą pierwszą sprawę ale pytań i niejasności mam mnóstwo. A może ktoś chętny na pomoc dla nowego pracownika proszę o kontakt. [email protected]
pilne szkolenie Łódź Kielce
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Pomoc Społeczna, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pilne szkolenie Łódź Kielce
Cześć.
Nie znam dat szkoleń, zawsze szkolenia znajdują nas same. Przeglądaj segregatory i teczki z poprzednich miesięcy - tam znajduje się wiedza, z której można i trzeba korzystać (zakładając, że poprzednicy prowadzili dodatki prawidłowo).
Może póki co pisz tutaj swoje pytania odnośnie do dodatków, jest tu kilka osób pomocnych, na pewno sobie poradzimy.
Nie znam dat szkoleń, zawsze szkolenia znajdują nas same. Przeglądaj segregatory i teczki z poprzednich miesięcy - tam znajduje się wiedza, z której można i trzeba korzystać (zakładając, że poprzednicy prowadzili dodatki prawidłowo).
Może póki co pisz tutaj swoje pytania odnośnie do dodatków, jest tu kilka osób pomocnych, na pewno sobie poradzimy.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Dzięki. na pewno będę pisać. no właśnie z tymi sprawami poprzednimi trochę lipa bo od tamtego roku dopiero dodatki mamy w pomocy społecznej a tak to robił to ktoś z urzędu. A ja mam dopiero od lutego. Wiec wszystko zaczynam od nowa bo nie mam na czym się oprzeć.
-
- Praktykant
- Kontakt:
I był tylko jeden wniosek 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: SW/SR/FA
- Kontakt:
w dniu 14 marca 2019r. w Kielcach jest szkolenie organizowane przez Instytut Szkoleń i Analiz Gospodarczych z Panią Zofią Ochoską, polecam, tylko nie wiem czy nie jest z późno tel. 22/ 460 16 89, 22/ 378 16 27.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/SW
- Kontakt:
Re: pilne szkolenie Wrocław
Witam jestem przeniesiona na dodatki od grudnia .Obecnie pracowałam na sygnity program i pewnie tak zostanie. Ale wiedzy o dodatkach mieszkaniowych i energetycznych nie mam zielonego pojęcia. Wie ktoś może o jakimś szkoleniu we Wrocławiu ktoś kto naprawdę się zna. Może jakaś podpowidź z góry dzięki
-
- Referent
- Zajmuję się: prawa lokatorów, dodatki mieszkaniowe i energetyczne, najem
- Kontakt:
Oprócz pilne szkolenie Łódź Kielce - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
świadczenie integracyjne uczestnika CIS
syn za granicą, zjeżdża na weekendy
wzór decyzji odmownej - rażąca dysproporcja
Ograniczenie dodatku mieszkalnego do 70%
Osoba ubiegająca się o dodatek mieszkaniowy nie ma Fa VAT za
Jak ustalić cenę kWh...............................
Dochody odwieczny mój problem
Wznowienia wypłaty, a koniec umowy najmu
Dochód z ha przeliczeniowych czy wliczamy do dochodu?
Nowy zarządca - wymagane dokumenty
Brak decyzji a wypłata dodatku
Jak wyliczyć dodatek w przypadku najmu
podstawa prawna w przypadku zgonu osoby pobierającej dodatki
wydatki w spółdzielni mieszkaniowej
Co wliczyć do dochodu? Bardzo proszę o pomoc!
nowe kryterium dochodowe w 2019r