Pismo z wczoraj od Pani Rafalskiej w sprawie koordynacji - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 22 mar 2018, 18:14

krak pisze:A nie napisała nic o godnym wynagradzaniu pracowników? No w sumie to temat mało istotny dla osób które mają nagrody po 60 tys.
Na spotkaniu w Tarnowie była mowa, że są gminy które nie wykorzystują w pełni dotacji na koszty obsługi i odsyłają kasę, więc obecnie nie ma co liczyć, że dotacje na koszty obsługi w najbliższej przyszłości będą zwiększone.

Pozostaje "pogratulować" takim gminom! :|
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 23 mar 2018, 8:50

Stańczyk pisze:
krak pisze:A nie napisała nic o godnym wynagradzaniu pracowników? No w sumie to temat mało istotny dla osób które mają nagrody po 60 tys.
Na spotkaniu w Tarnowie była mowa, że są gminy które nie wykorzystują w pełni dotacji na koszty obsługi i odsyłają kasę, więc obecnie nie ma co liczyć, że dotacje na koszty obsługi w najbliższej przyszłości będą zwiększone.

Pozostaje "pogratulować" takim gminom! :|
O! To moja gmina :D. Cóż się dziwić, skoro zatrudnia tylko mnie, płaci mi marne pieniądze, a o długopisy muszę się prosić :D
sanna
Referent
Od: 06 lip 2016, 12:15
Zajmuję się: KDR

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x