Dostaliście może od swoich skarbników zarządzenie zmieniające rozdział dla św.wychowawczego 500+ ?
Ja nie i nie wiem, czy mogę sama na podstawie rozporządzenia przenieść plan i przeksięgować wszystko na nowy rozdział?
czy twój kierownik ma upowaznienie do przeniesien w planie?
nie mam u siebie tego rozdziału ale wydaje mi sie ze w przypadku zadan zleconych musisz miec zarzadzenie albo decyzje od jednostki nadrzednej
u mnie w dodatku zmiany wchodzą albo zarzadzeniem prezydenta albo uchwala rady miasta, zaden kierownik nie ma takiego uprawnienia
Skarbnik dalej nic mi nie dał, myślę, że kierownik nie ma upoważnienia do zmiany planów... a na dodatek jak sobie porobiłam to przeniesienie na 85211 "roboczo" , to w Rb-28S nie pojawia mi się ten rozdział???
Potrzebna jest jakaś aktualizacja?
Musisz dostać decyzje zmieniającą ze swojego Urzędu Wojewódzkiego, bo pierwsze pieniądze szły na 85295 a teraz przeksięgowanie na 85211. Oczywiście zmiana przez Wójta/Prezydenta albo Radę Miasta/Gminy.
W kwietniu były pisma z UW i na pewno Twoja Pani skarbnik je dostała. Na tej podstawie są przeniesienia. Rozdział i poszczególne paragrafy do programu musisz dodać sama.