Plan na 85211 - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 07 cze 2016, 9:25

Dostaliście może od swoich skarbników zarządzenie zmieniające rozdział dla św.wychowawczego 500+ ?
Ja nie i nie wiem, czy mogę sama na podstawie rozporządzenia przenieść plan i przeksięgować wszystko na nowy rozdział?
aso

Napisano: 07 cze 2016, 9:27

Musisz mieć informację o Skarbnika, że zmienili ci rozdział
xyz2

Napisano: 07 cze 2016, 18:41

czy twój kierownik ma upowaznienie do przeniesien w planie?
nie mam u siebie tego rozdziału ale wydaje mi sie ze w przypadku zadan zleconych musisz miec zarzadzenie albo decyzje od jednostki nadrzednej
u mnie w dodatku zmiany wchodzą albo zarzadzeniem prezydenta albo uchwala rady miasta, zaden kierownik nie ma takiego uprawnienia
el,le

Napisano: 08 cze 2016, 10:58

Skarbnik dalej nic mi nie dał, myślę, że kierownik nie ma upoważnienia do zmiany planów... a na dodatek jak sobie porobiłam to przeniesienie na 85211 "roboczo" , to w Rb-28S nie pojawia mi się ten rozdział???
Potrzebna jest jakaś aktualizacja?
aso

Napisano: 09 cze 2016, 9:54

Musisz dostać decyzje zmieniającą ze swojego Urzędu Wojewódzkiego, bo pierwsze pieniądze szły na 85295 a teraz przeksięgowanie na 85211. Oczywiście zmiana przez Wójta/Prezydenta albo Radę Miasta/Gminy.
Mary3

Napisano: 10 cze 2016, 6:54

W kwietniu były pisma z UW i na pewno Twoja Pani skarbnik je dostała. Na tej podstawie są przeniesienia. Rozdział i poszczególne paragrafy do programu musisz dodać sama.
lodzia

Napisano: 10 cze 2016, 7:52

Tak, mam to pismo z MUW.
Udało mi się dodać nowy rozdział :)
Bardzo Wam dziękuję :)
aso

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x