plissssssss...
plissssssss...
POTRZEBUJE WZORU PISMA O NIENALEZNIE POBRANEJ ZALICZCE ALIMENTACYJNEJ.
Re: plissssssss...
potrzebuje wzoru pisma do gminy o nienaleznie pobranej zaliczce przez wierzycielke, poniewarz dostawala ona alimenty od wierzyciela i pobierala od FA. z gory dziekuje
zaliczkę i FA pobiera na podstawie zaświadczeń wystawionych przez komornika, alimenty które dostawała od dłuznika prawdopodobnie były alimentami zaległymi
najlepiej dłużnik niech zgłosi się osobiście do organu który wypłacał zaliczkę i wypłaca obecnie FA i niech zarząda wyjaśnień na jakiej podstawie wierzycielka pobiera świadczenia
ewentualnie niech zgłosi się do komornika
najlepiej dłużnik niech zgłosi się osobiście do organu który wypłacał zaliczkę i wypłaca obecnie FA i niech zarząda wyjaśnień na jakiej podstawie wierzycielka pobiera świadczenia
ewentualnie niech zgłosi się do komornika
do monika
i tak tez bylo ale organ wyplacajacy nie uznal moich przekazow i kazal mi splacic dlug. ja dopiero po 2 latach sie o tym dowiedzialem gdy bylem poszukiwany przez prokurature. a kase kazdego miesiaca slalem do ex z uwzglednieniem ze sa to alimenty. prosze o jakis wzor odwolania sie, bo niewiem co mam robic. bo ona pobierala nielegalnie z FA i myslala ze to najaw niewyjdzie.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jeżeli organ który wypłacał zaliczkę ustali że jest ona nienależnie pobrana to nie będziesz musiał nic zwracać
A WIEC CHODZI O TO ZE ONI WIERZA EX NA SLOWO A NIE MOIM PAPIEROM, I KARZA MI JA ZWRACAC. BO ONA POWIEDZIALA ZE NIEWIEDZIALA ZE TO SA ALIMENTY I JA MUSZE ZWRACAC. CO ROBIC PROSZE O RADE
Oprócz plissssssss... - Wzory pism przeczytaj również:
odmowa na becikowe
decyzja o nienaleznie pobranych fa
wzór o podjęcie działań
Pomocy
prosze o wzór
wzór decyzji na samą składkę społeczną
wniosek do Starostwa o zabranie prawa jazdy
wydanie decyzji po odwołaniu do SKO
czy ktoś umażał ????????
wywiad
FA decyzja uchylająca