Czy może ktoś podzielic się wzorem?
Proszę
wniosek do Starostwa o zabranie prawa jazdy
Re: wniosek do Starostwa o zabranie prawa jazdy
czy przed skierowaniem takiego wniosku sprawdzacie czy dłużnik ma prawo jazdy ?
... bo wychodzą głupoty, dłużnik nie wstawił sie na przeprowadzenie wywiadu (odebrał wezwanie) i mamy pisać wniosek o zatrzymanie prawa jazdy, a niby skąd mamy wiedzieć czy ma prawo jazdy ?
... bo wychodzą głupoty, dłużnik nie wstawił sie na przeprowadzenie wywiadu (odebrał wezwanie) i mamy pisać wniosek o zatrzymanie prawa jazdy, a niby skąd mamy wiedzieć czy ma prawo jazdy ?
czy matka pełnoletnich uczacych sie dzieci moze wnioskowac sama na nie o swiadczenie z funduszu alimentacyjnego.
ola, ja występuję najpierw do Starosty o udost. danych osobowych, czy takowy posiada prawo jazdy jeśli tak to pisemko o zabranie
mam prośbę do Kasi. Czy możesz mi przesłać wzór o udostępnienie tych danych do starosty. Bo był u mnie dłużnik na wywwiadzie i powiedział, że nie ma prawo jazdy, a ja wiem prywatnie, że jednak je posiada...
Ja wysłałam właśnie wczoraj takie wnioski o udostyepnienie danych po konsultacji z panią ze starostwa. Jak okaże się ,że mają prawko to wnioski o zatrzymanie prawa jazdy.
a możesz ola zmieścic wzór takiego pisma do staroty!!!!
Oprócz wniosek do Starostwa o zabranie prawa jazdy - Wzory pism przeczytaj również:
upomnienie
decyzja uchylająca proszę o wzór
odmowa na becikowe
decyzja o nienaleznie pobranych fa
wzór o podjęcie działań
Pomocy
prosze o wzór
wzór decyzji na samą składkę społeczną
wydanie decyzji po odwołaniu do SKO
plissssssss...
czy ktoś umażał ????????
wywiad