dochodów byłego męża nie uwzględniasz, podatek należny liczysz z proporcjiSR19 pisze:Kobieta składa 500+ na pierwsze dziecko, rozwód prawomocny 30.03.3017 roku. Pobieram dochód pani za 2014 rozliczała się razem z mężem i mają wspólny podatek należny skąd dochody męża mogę pobrać, mam takie prawo jeśli nie jest w składzie rodziny w e wniosku
Nie prawda przecież pobierając Pani dochód mam informacje, ze kobieta wspólnie rozliczała się ze współmałżonkiem i tyle i potem jest jej dochód skul. społe i jest podatek należny który trzeba proporcjonalnie rozdzielić. Ale przystaje za tym, że nie mogę dochód męża pobrać z empatii bo nie ma go we wnioskuMinion pisze:Skoro rozliczali się razem to dochód pana też powinien Ci wyjść, tam jest dochód zero a w podatku należnym jest taki sam jak u pani? Jeśli tak to cały podatek należny odejmujesz od dochodu pani
na jakim programie pracujesz ?SR19 pisze:Nie prawda przecież pobierając Pani dochód mam informacje, ze kobieta wspólnie rozliczała się ze współmałżonkiem i tyle i potem jest jej dochód skul. społe i jest podatek należny który trzeba proporcjonalnie rozdzielić. Ale przystaje za tym, że nie mogę dochód męża pobrać z empatii bo nie ma go we wnioskuMinion pisze:Skoro rozliczali się razem to dochód pana też powinien Ci wyjść, tam jest dochód zero a w podatku należnym jest taki sam jak u pani? Jeśli tak to cały podatek należny odejmujesz od dochodu pani
masz racjęSR19 pisze:Nie prawda przecież pobierając Pani dochód mam informacje, ze kobieta wspólnie rozliczała się ze współmałżonkiem i tyle i potem jest jej dochód skul. społe i jest podatek należny który trzeba proporcjonalnie rozdzielić. Ale przystaje za tym, że nie mogę dochód męża pobrać z empatii bo nie ma go we wnioskuMinion pisze:Skoro rozliczali się razem to dochód pana też powinien Ci wyjść, tam jest dochód zero a w podatku należnym jest taki sam jak u pani? Jeśli tak to cały podatek należny odejmujesz od dochodu pani
Wielkie dziekiYozo pisze:masz racjęSR19 pisze:Nie prawda przecież pobierając Pani dochód mam informacje, ze kobieta wspólnie rozliczała się ze współmałżonkiem i tyle i potem jest jej dochód skul. społe i jest podatek należny który trzeba proporcjonalnie rozdzielić. Ale przystaje za tym, że nie mogę dochód męża pobrać z empatii bo nie ma go we wnioskuMinion pisze:Skoro rozliczali się razem to dochód pana też powinien Ci wyjść, tam jest dochód zero a w podatku należnym jest taki sam jak u pani? Jeśli tak to cały podatek należny odejmujesz od dochodu pani