pobory PFRON - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 13 maja 2014, 15:01

czy moglibyście się podzielić info na temat Waszego wynagrodzenie? u nas jest tragedia...2 osoby na PFRON i AS i
1 700 zł na ręke.. a wniosków i zadań na PFRON-ie coraz więcej.
Gość

Napisano: 13 maja 2014, 15:21

dokładnie taka sama sytuacja. Jedna z nas ma po kilku latach pracy lepszą pensję, ja po roku taką jak wy. dwie osoby na cały PFRON.....
Ida SW

Napisano: 14 maja 2014, 7:54

tragedia powiem Wam, to u nas nie ma jeszcze na co nazekac, srodki PFRON skrupulatnie wydawac rozliczac swiecic oczami uzerac sie z ludzmi i takie wynagrodzenie! a po liceum zapewne nie jestes studia pewnie sa, to na zmywaku wiecej mają.
Gość

Napisano: 14 maja 2014, 8:01

No to super bo ja po roku mam najniższą krajową a aodpowiedzialność materialna ogroma :(
mata

Napisano: 14 maja 2014, 8:36

U nas też tragedia, AS, bariery techniczne, w komunikowaniu się, WTZ, turnusy rehabilitacyjne i 1.400 zł na rękę.
Mat83

Napisano: 14 maja 2014, 9:55

Ja pracuje 10 lat w PCPR i zajmuje sie PFRON, AS, DPS i ŚDS i mam 1630 zl na reke.
Katia1

Napisano: 14 maja 2014, 10:32

u nas jest 4 osoby i 2 400 na reke
Gość

Napisano: 14 maja 2014, 10:54

Nie jest kolorowo. Jak w "Dniu świra".... lata nauki, młodość w bibliotekach, dwa kierunki na karku a w efekcie głodowa pensja i ogromna odpowiedzialność. Budżetówka ma wiele płacowych twarzy. Jedni z państwowej kasy zgarniają tysiące inni tyle ile widać w komentach. Lubię tą pracę ale to niestety finansowe fiasko.
Nasz

Napisano: 16 maja 2014, 12:16

Nasz pisze:Nie jest kolorowo. Jak w "Dniu świra".... lata nauki, młodość w bibliotekach, dwa kierunki na karku a w efekcie głodowa pensja i ogromna odpowiedzialność. Budżetówka ma wiele płacowych twarzy. Jedni z państwowej kasy zgarniają tysiące inni tyle ile widać w komentach. Lubię tą pracę ale to niestety finansowe fiasko.

Świetnie powiedziane i jakie (niestety) prawdziwe... :(
pcpr-A

Napisano: 19 maja 2014, 13:46

a niby mówi sie: urzednicy nic nie robia pier...w stolki i tylko dobre pieniadze biora:) my zarabiamy po studiach tyle co w sklepie.
Gość

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x