Skąd zamawiałaś?mika31 pisze:mam już wnioski
Skąd zamawiałaś?mika31 pisze:mam już wnioski
PAP-COM Druki hurt-detalheiland pisze:Skąd zamawiałaś?mika31 pisze:mam już wnioski
czyli teraz te umowy miesieczne jesli jest ciągłość z tym samym pracodawcą doliczamy dochód za 2 m-c przy wnioskach składanych tylko na nowy okres zasiłkowy, a do wniosków na obecny okres po staremu, czyli bez uzysku/utraty przy umowach cywilnoprawnych?????mika31 pisze:a co z miesięcznymi umowami zlecenie ?? koleżanka mówiła, że Mazurkiewicz na szkoleniu mówił, że liczymy je normalnie od tego nowego okresu zasiłkowego.
na to wychodzi, choć nigdzie jasno nie jest napisane że teraz miesięczne się liczy.kasia7 pisze:czyli teraz te umowy miesieczne jesli jest ciągłość z tym samym pracodawcą doliczamy dochód za 2 m-c przy wnioskach składanych tylko na nowy okres zasiłkowy, a do wniosków na obecny okres po staremu, czyli bez uzysku/utraty przy umowach cywilnoprawnych?????mika31 pisze:a co z miesięcznymi umowami zlecenie ?? koleżanka mówiła, że Mazurkiewicz na szkoleniu mówił, że liczymy je normalnie od tego nowego okresu zasiłkowego.
ale obecny okres jeszcze liczymy po staremu utrate/uzysk?mika31 pisze:na to wychodzi, choć nigdzie jasno nie jest napisane że teraz miesięczne się liczy.kasia7 pisze:czyli teraz te umowy miesieczne jesli jest ciągłość z tym samym pracodawcą doliczamy dochód za 2 m-c przy wnioskach składanych tylko na nowy okres zasiłkowy, a do wniosków na obecny okres po staremu, czyli bez uzysku/utraty przy umowach cywilnoprawnych?????mika31 pisze:a co z miesięcznymi umowami zlecenie ?? koleżanka mówiła, że Mazurkiewicz na szkoleniu mówił, że liczymy je normalnie od tego nowego okresu zasiłkowego.
Skąd braliście druki i kiedy zamawialiścieMinion pisze:
Dzisiaj mi przyszły druki