Podstawa prawna - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 25 mar 2016, 10:21

No a jak, koleżanki (niewiele zostało dziś w pracy ich) ciągle słyszę o wypiekach rozmawiają i zakupach a ja siedzę i walczę z wnioskiem o SZO a dokładniej z emp@tią.
Nuda jak nic :P
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 25 mar 2016, 10:22

Iks dzięki czy tylko wystarczy tak jak Ty mówisz dać upoważnienie do prowadzenia postępowania. U Nas zawsze było to Sr i Fa robione zarządzeniem w którym była mowa że upoważnia Kierownika OPS do prowadzenia postępowania i wydawania decyzji. Teraz wynikałoby ze musi dać do samego prowadzenia postępowania. ( czyli jak sugerujesz upoważnieniem nie zarzadzeniem i my już jako ops mozemy działać.)

heiland myśl o plackach a nie o Szo
Gość

Napisano: 25 mar 2016, 10:23

A mi Empatia nie działa po ostatniej aktualizacji Amazisa
Gość

Napisano: 25 mar 2016, 10:26

heiland pisze:No a jak, koleżanki (niewiele zostało dziś w pracy ich) ciągle słyszę o wypiekach rozmawiają i zakupach a ja siedzę i walczę z wnioskiem o SZO a dokładniej z emp@tią.
Nuda jak nic :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ten "nudzi się" to była do tego burmistrza co decyzje na 500+ chce podpisywać ... ;)
co do koleżanek to ....... ja też mam się brać za placki a na forum siedzę :P ;) :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 10:31

Gość pisze:heiland myśl o plackach a nie o Szo
Myślę i wymyśliłem, że żona o tym pomyśli 8-)

ewalu a ja rad i głupi myślałem, że już do mnie zagadałaś :(
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 25 mar 2016, 10:33

heiland pisze:
Gość pisze:heiland myśl o plackach a nie o Szo
Myślę i wymyśliłem, że żona o tym pomyśli 8-)

ewalu a ja rad i głupi myślałem, że już do mnie zagadałaś :(
no do Ciebie "obgadałam" owego burmistrza :D ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 10:37

Na całe szczęście to Wójt i może ostatnią kadencje.
Może faktycznie nudzi się, tylko ja będę miał po d*pie przez to, żadnego GIODO, żadnej informacji co i jak i wszystko mam wstrzymane do okresu po świętach (ma się wyjaśnić czy zarządzenie cofnie itp.).

P.S. propos Burmistrza to czy to nie Twój jakiś przełożony skomentował na FB u Ciebie post? :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 25 mar 2016, 12:04

nie ............. radny powiatu
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x