w lewym górnym rogu moje dane, niżej po prawej str. data a pod data nazwa pracodawcy. Natsępnie napis rozw. umowy o prace za porozum.stron i tekst Zwracam sie z prośbą o rozwiązanie umowy o pracę zawartej w dniu 02.02.2006 pomiędzy i tu nazwa zakładu pracy a Daniel N na mocy porozumienia stron. jako termin umowy proponuję dzień 001.11.2014. Dodam, ze teraz na wypowiedzeniu, nie daje mi wybrać urlopu icały czas cghce bym chodził do pracy bo mnie ma kto pracować na " mojej " maszynie, a pracy maja bardzo dużo, jak da nowego pracownika do nauczenia to ucieka z roboty po 2 dniach widząc co w zakładzie sie dzieje

teraz Wiem, że źle mnie zwolnił bo prawidłowo powiniem podac powód i info ze mogę sie odwołac do Sądu czy mozna jeszcze coś teraz z tym zrobić?pracowac tam i tak nie mam zamiaru bo jestem wykończony juz psychicznie ifizycznie ale chciałbym wiedzieć czy tak może pracodawca postąpić z pracownikiem?
Jeszcze jedno pytanie czy dopuszczalne jest robienie nadgodzin tydzień w tydzień tj. od poniedz. do piątku po 12 h a w sobotę 6h? nadgodziny wypłaca bo po zebraniu tak kazał chodzic do pracy, ja chodze od pon do piatku po 12 h a w sobote nie ponieważ jak mnie przyjmowali do pracy to z takim warunkiem ze w sobote chodził nie bedę ( podając mi to zwolnienie za porozumieniem chodziło mu o to ze "mnie zwalnia "dlatego ze w sobote nie chodzę w umowie mam pracę od pon do piatku po 40 h tyg na czas nieokreslony)prosze o pilną odp gdyz zbieram różne informacje i nie mam zamiaru tego tak zostawić bo czuję sie strasznie oszukany dziękuję