podwyżki
Re: podwyżki
niestety - mogę tylko dołączyć do \" smutasów\" którzy nie wiedzą co to podwyżki, usłyszeliśmy tak ja ~~o~, że w 2014 r nawet żebyśmy nie marzyli o podwyżkach
oj tam, ja już pięć lat podwyżki nie mam a jeszcze do tego byłyśmy dwie a od 2012 roku jestem sama
mam swoją działkę do zrobienia i od dwóch lat całą działkę od koleżanki (i to sie nie zmieni) a podwyżki ani złamanego grosza
mam swoją działkę do zrobienia i od dwóch lat całą działkę od koleżanki (i to sie nie zmieni) a podwyżki ani złamanego grosza
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
\'my juz przy noworocznym spotkaniu usłyszeliśmy\'
A kto przy noworocznym spotkaniu przewidział podwyżki świadczenia pielęgnacyjnego i wyrównanie z odsetkami dla WO? To naprawdę jest uśmiech losu dla wszystkich pracowników, trzeba to tylko dobrze wykorzystać i pogadać z przełożonymi - Jak dla mnie jedynym argumentem przeciwko jest chamskie \'NIE bo NIE\'
A kto przy noworocznym spotkaniu przewidział podwyżki świadczenia pielęgnacyjnego i wyrównanie z odsetkami dla WO? To naprawdę jest uśmiech losu dla wszystkich pracowników, trzeba to tylko dobrze wykorzystać i pogadać z przełożonymi - Jak dla mnie jedynym argumentem przeciwko jest chamskie \'NIE bo NIE\'
Walka z wiatrakami since 1998.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Bo naprawdę żadna, nawet najlepsza księgowa, nie była w stanie przewidzieć tego wzrostu w planie budżetu, to jest faktycznie ekstra kasa - do tego nie zagospodarowana.
Iks - tak było naprawdę , ale \"zaświeciłeś/łaś\" iskierką nadziei- może po takich wypłatach coś \"skapnie\" z 3% dla nas
jak znam życie i moją księgową to ta ekstra kasa bedzie zwrócona do UW.....nie pierwszy zresztą i nie ostatni raz......................
a my jak zwykle będziemy z.a.pier.... za freee..
a my jak zwykle będziemy z.a.pier.... za freee..
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
\'jak znam życie i moją księgową to ta ekstra kasa bedzie zwrócona do UW\'
To napiszcie pismo do dyrektora. To działanie księgowej jest kompletnie nielogiczne - bo ona nie dostanie żadnego medalu.
To napiszcie pismo do dyrektora. To działanie księgowej jest kompletnie nielogiczne - bo ona nie dostanie żadnego medalu.
a myślisz ,ze dyrektor o tym nie wie???? przecież do zwrotów z budżetu idą wyjaśnienia (opisówki ) i dyrektor je podpisuje
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz podwyżki - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
liczba oób do informacji o wykorzystaniu środów
zasiłek pielęgnacyjny
świadczenie pielęgnacyjne, a zawieszenie działalności
155 czy 32
SYGNITY
adopcja - becikowe
POSTANOWIENIE O ZAWIESZENIU