podwyżki

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~bb1

Re: podwyżki

Post autor: ~bb1 »

niestety - mogę tylko dołączyć do \" smutasów\" którzy nie wiedzą co to podwyżki, usłyszeliśmy tak ja ~~o~, że w 2014 r nawet żebyśmy nie marzyli o podwyżkach
~Ilona

Post autor: ~Ilona »

oj tam, ja już pięć lat podwyżki nie mam a jeszcze do tego byłyśmy dwie a od 2012 roku jestem sama
mam swoją działkę do zrobienia i od dwóch lat całą działkę od koleżanki (i to sie nie zmieni) a podwyżki ani złamanego grosza
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

\'my juz przy noworocznym spotkaniu usłyszeliśmy\'

A kto przy noworocznym spotkaniu przewidział podwyżki świadczenia pielęgnacyjnego i wyrównanie z odsetkami dla WO? To naprawdę jest uśmiech losu dla wszystkich pracowników, trzeba to tylko dobrze wykorzystać i pogadać z przełożonymi - Jak dla mnie jedynym argumentem przeciwko jest chamskie \'NIE bo NIE\'
Walka z wiatrakami since 1998.
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Bo naprawdę żadna, nawet najlepsza księgowa, nie była w stanie przewidzieć tego wzrostu w planie budżetu, to jest faktycznie ekstra kasa - do tego nie zagospodarowana.
~Ruda

Post autor: ~Ruda »

A ja dostałam 100 zł brutto
~bb1

Post autor: ~bb1 »

Iks - tak było naprawdę , ale \"zaświeciłeś/łaś\" iskierką nadziei- może po takich wypłatach coś \"skapnie\" z 3% dla nas
~~o~

Post autor: ~~o~ »

jak znam życie i moją księgową to ta ekstra kasa bedzie zwrócona do UW.....nie pierwszy zresztą i nie ostatni raz......................

a my jak zwykle będziemy z.a.pier.... za freee..
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

\'jak znam życie i moją księgową to ta ekstra kasa bedzie zwrócona do UW\'

To napiszcie pismo do dyrektora. To działanie księgowej jest kompletnie nielogiczne - bo ona nie dostanie żadnego medalu.
~~o~

Post autor: ~~o~ »

a myślisz ,ze dyrektor o tym nie wie???? przecież do zwrotów z budżetu idą wyjaśnienia (opisówki ) i dyrektor je podpisuje
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

To nie wiem - macie głu.pich przełożonych.
ODPOWIEDZ