Piszę w edytorze textowym wezwania więc mam szybki podgląd kiedy co poszłoPaula pisze:Nie zapomnij zliczyć tych wezwań bo w nowe sprawozdanie musisz tą liczbę wpisać

Piszę w edytorze textowym wezwania więc mam szybki podgląd kiedy co poszłoPaula pisze:Nie zapomnij zliczyć tych wezwań bo w nowe sprawozdanie musisz tą liczbę wpisać
to nie panikuj, ja bez ŚR, ale samego 500+ mam 650MartaW pisze:Paula pisze:Ile wniosków masz przyjętych w sierpniu, jak można wiedzieć?MartaW pisze:Mam świadomość, bo jestem sama, że nie dam rady zrobić wszystkich decyzji do końca października. Jestem sama, mała gmina. Robię wszystko funduszu, 500+, świadczenia rodzinne, nienależnie pobrane, sprawozdania, wypłaty i przyjmowanie wniosków. Daleko mi do średniej krajowej. Jak mówię Kier, że się nie wyrobię w decyzjach, to odpowiada mi, że będą przyjmować wnioski pracownicy socjalni. Ale ja się pytam, kto mi pomoże przy decyzjach?
Jestem załamana. Obiecuję sobie, że to mój ostatni okres zasiłkowy. W przyszłym roku muszę poszukać pracy za godne pieniądze, a nie marne 2 tys.
400, plus z 30 na stary okres.
masz 430 wniosków, wydanych 140 decyzji w miesięcy gdy non stop ktoś Ci wchodził do pokoju i teraz masz dwa miechy spokoju na 290 wniosków i panikujesz? Toż to wychodzi po 145 decyzji w miesiącu gdy prawie nikt do pokoju Ci nie zajrzy.MartaW pisze:Ja zrobiłam decyzji 140, ale muszę je sama wysłać (zakopertować i zanieść:)
Sprawdzam e Empatii czy dzieci są ich dziećmi i tyle. Bezdochodowo nic więcej nie trzeba.MartaW pisze:Paula w głowę zachodzę, jak Ty dałaś radę zrobić tyle decyzji. Ja póki co, zrobiłam te bez dochodu. Samo drukowanie z rejestru pesel zabiera kupę czasu. A co trudniejszy przypadek to i tak mnie wołają.