politeka i plan kont do PO KL - Wzory pism

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 24 lip 2009, 15:48

Ja też bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. Bardzo bardzo prosze, bo ksiegowa nie chce nam zrobić:( a jestem tylko od merytoryki [email protected]
~karo

Napisano: 16 wrz 2009, 16:55

Bardzo proszę o przesłanie mi polityki rachunkowości i planu kont dla projektów PO KL annau2poczta.fm.
~anB

Napisano: 01 paź 2009, 12:16

Ja też proszę [email protected]
~goga

Napisano: 25 mar 2010, 14:11

Ja również bym prosiła o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. [email protected]
~fun

Napisano: 31 mar 2010, 11:04

ja również proszę o wszystko [email protected]
~Ola

Napisano: 07 kwie 2010, 19:36

Jeśli ktoś jest tak miły to bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL.- jeśli to możliwe to na już - ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[email protected] lub [email protected]
~dorota

Napisano: 19 kwie 2010, 13:04

Ratunku! uprzejmie proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
~AnnaF

Napisano: 11 maja 2010, 12:55

ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
~kk

Napisano: 12 maja 2010, 9:57

bardzo proszę o przesłanie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected]
~lida

Napisano: 14 maja 2010, 14:38

ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected] dla Ośrodka Pomocy Społecznej
~Magda

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x