ukończywszy studia - Wzory pism

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 20 cze 2008, 18:24

prosze o szybką odpowiedz czy ukończywszy studia pedagogiki w zakresie pedagogika pracy socjalnej mogę pracować jako pracownik socjalny?
czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~kaska załamana

Napisano: 20 cze 2008, 20:16

oczywiscie ze masz prawo do wykonywania tego zawodu, zapewne w programie nauczania mialas metodyke pracy socjalnej itp i na dyplomie ukonczenia studiow masz zaliczenie z pracy socjalnej a wlasnie o to w tym chodzi, zreszta pisze to w ustawie wiec jak najbardziej masz kwalifikacje (przynajmniej moim zdaniem a ostatnio wlasnie sie tym inetresowalam), a skad jestes jesli mozna wiedziec
Kaska i Aska
Praktykant
Od: 16 cze 2008, 18:50
Zajmuję się:

Napisano: 20 cze 2008, 22:24

jestem z lubelskiego jak coś CI to mówi może słyszałaś ostatnio była afera bodajrze w Chełmie z tymi studiami Już byłam załamana , że jeszcze raz musze iść na studia DZIĘKI CI BARDZO A TY MOŻE JESTEŚ PRACOWNIKIEM SOCJALNYM? A TY Z KĄD JETEŚ?
~kaska załamana

Napisano: 20 cze 2008, 22:35

Kasiu a konkretniej to skad bo ja z Chełma
~Anna

Napisano: 20 cze 2008, 23:13

JA jestem z POTOKA WIELKIEGO
~kaska załamana

Napisano: 25 cze 2008, 12:05

Oczywiście, że po takich studiach masz prawo do wykonywania tego zawodu. Już niech sobie ludzie nie stwarzają takich problemów, bo to się zaczyna robić chore... Do wszystkiego trzeba mieć milion pięćset dyplomów, zaświadczeń itp. itd.
~....

Napisano: 27 cze 2008, 12:21

dziękuje bardzo jestem już spokojna jak da Bóg TO ZA ROK KOŃCZE TE STUDIA
~kaśka

Napisano: 23 wrz 2008, 12:41

a ja tez mam takie studia jak ty pedagogika pracy socjalnej. I musze isc sie doksztalcic :((
~ja

Napisano: 06 paź 2008, 13:20

jaką uzyskałaś odpowiedź jestem w takiej samej sytuacji. pozdrawiam
[email protected]
~beata

Napisano: 06 paź 2008, 13:24

dlaczego musisz się dokształcać pozdrawiam
[email protected]
~beata

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]