podanie o podwyżkę - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 20 maja 2008, 19:06

Prosiłabym wzór lub więcej przykładów podań o podwyżkę przesłać na moj adres mailowy [email protected]. Bardzo dziekuje za udzielenie odpowiedzi.
~ebedi

Napisano: 24 wrz 2008, 11:35

~dorota

Napisano: 16 paź 2008, 17:19

~Asia

Napisano: 14 sty 2009, 20:30

dajcie bo sie nalezy, dobrze pracuje. z góry dziekuje...zenada
~ccc

Napisano: 19 sty 2009, 22:36

hahaha , dobre dobre nawet się rymuje
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 20 sty 2009, 11:32

przypomina mi się żart rysunkowy . rozmawia dwóch facetów jeden stoi tyłem na obrazku i ma ślad buta na tyłku a w chmurce nad nim jest napis \"i wtedy poprosiłem szefa o podwyżkę\" co do podwyżki w budżetówce to chyba po ptokach, bo już budzet jest dopiety. a i z pustego się nie naleje. ale życzę powodzenia
~karol

Napisano: 20 sty 2009, 18:45

Proszę prześlij mi wzór podania o podwyżkę
[email protected]
~tomek

Napisano: 22 sty 2009, 0:21

Znalazłam dla Was wzór podania o podwyżkę , Tomku mam nadzieję że o taką podwyżkę Ci chodziło ? No to zabierajcie się do pracy z tą podwyżką , choć pewnie jesteście już po podwyżce ;) Widzicie nie potrafię tak ładnie rymować jak ccc ale bardzo się starałam ;) Powodzenia !!!

Tutaj wpisz swoje imię i nazwisko
twoje dotychczasowe stanowisko

Jeśli znasz imię i nazwisko
pracodawcy, to je wpisz;
Jeśli nie dowiedz się chociaż,
jak nazywa się dział,
do którego piszesz

Wniosek o podwyżkę wynagrodzenia za pracę

W pierwszym akapicie wniosku napisz, w jakim celu piszesz. Podkreśl grubą czcionką.

W drugiej części wytłumacz adresatowi, dlaczego właśnie Ty masz otrzymać podwyżkę wynagrodzenia za pracę, którą wykonujesz, a nie ktoś inny.

Treść wniosku zależy oczywiście od wielu rzeczy, które trzeba wiedzieć. Potrzebne są konkrety! Użyj słów kluczowych. To działa.
Pamiętaj: tylko jednym właściwym zdaniem czasami można zyskać dużo, lub wszystko stracić. Napisać tekst to jedno. Napisać tekst skuteczny tutaj jest problem, gdyż wszyscy dzisiaj mieli by wysokie pensje, łatwą pracę itd.
Wiedz jednak też, by nie napisać jednego zdania o korzyściach dla pracodawcy wynikających z podwyższenia Ci wynagrodzenia, a o własnych korzyściach kilka akapitów.
Przekonaj pracodawcę, że on będzie miał z zatrudnienia Ciebie (do tego z podwyższoną pensją), co najmniej tyle samo korzyści, co Ty z wykonywanej pracy u niego. Układ musi opłacać się obu stronom. Zadbaj o równowagę.
Nie zapomnij na koniec o podpisie.
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 22 sty 2009, 0:26

Amen, buahahahahaha
~buldog

Napisano: 16 mar 2009, 15:02

żebyś czasem nie dostała jeszcze Ci wogóle za pracę podziekują!!! znajdą nowego
~ALA

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny