pomniejszenie dofinansowania obszar B zad.1
pomniejszenie dofinansowania obszar B zad.1
Witam chciałem was zapytać czy możliwe jest pomniejszenie dofinansowania do komputerów przez Realizatora jeśli nie ma wystarczającej ilości środków?
Re: pomniejszenie dofinansowania obszar B zad.1
właśnie otrzymaliśmy info z oddziału, że zwiększą kwoty środków. Więc chyba warto się wstrzymać z pomniejszaniem.
ŁG z jakiego wojeództwa jesteś kiedy taką informację otrzymaliści?
ja też słyszałem o tym ale sami nie wiedzą jeszcze kiedy je dostaną, tak mówili u nas w PFRON
właśnie dostałem pismo z Pfron ze dali nam dodatkoew środki
nie wiem jak to rozpisali dokładnie czy to kwota podana ztym co mieliśmy czy całość jest kwotą aneksowaną jeśli to 1 to jakieś 25 tys
nam dorzucili 24 tyś, co starczy jeszcze na 1 wózek i 1 komputer, porażka. 24 wnioski i tylko na 8 starczy kasy. Jak zwykle my na dole będziemy zbierać razy od ludzi.
Do: ŁG, Ralf:
jak to jest z tą dodatkową kasą? Chodzi o drugą transzę, czy jeszcze po informacji o drugiej transzy dali coś jeszcze (bo w drugiej transzy dostaliśmy tylko studenta, a z wnioskowanych 100 tys na inwestycyjne - 0 zł)?
jak to jest z tą dodatkową kasą? Chodzi o drugą transzę, czy jeszcze po informacji o drugiej transzy dali coś jeszcze (bo w drugiej transzy dostaliśmy tylko studenta, a z wnioskowanych 100 tys na inwestycyjne - 0 zł)?
Oprócz pomniejszenie dofinansowania obszar B zad.1 - Stare tematy przeczytaj również:
AS - 2 kierunki studia
AS skierowanie do eksperta
Asior B2
wyrok WSA gdańsk odpłatność rodzica
odmowa rzeczówki na podstawie art. 154 ust 9 ups
pomoc na kontynuowanie nauki
rozliczenie usamodzielnienia
implant ślimakowy
wysokość świadczenia dla rzs gdy dziecko jest w mow
Fundusz socjalny
turnus reh
czy muszę uchylić decyzję z DPS.
pomoc na kontynuowanie nauki
spór między PCPRami ws wychowanki pieczy zast.
KTO PONOSI KOSZTY UTRZYMANIA DZIECKA W MOW
AS C2