POMOC SPOŁECZNA
POMOC SPOŁECZNA
JAK MAM NAPISAĆ PODANIE DO POMOCY SPOŁECZNEJ .GDYŻ MĄŻ PRACUJE JA JESTEM NA KRUSIE MAMY DWOJE DZIECI JEDNO MA 11 LAT A DRUGIE 5 MIESIĘCY
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: POMOC SPOŁECZNA
Proszę o pomoc finansową na... (zakup żywności, środków czystości, leki, opał itp). Prośbę swą motywuję trudną sytuacją mojej 4osobowej rodziny. Dochodem mojej rodziny jest.... (dochód z pracy męża, świadczenia rodzinne itp).
Do podania dołącz załączniki: zaświadczenie o zarobkach za poprzedni miesiąc, zaświadczenie o statusie osoby bezrobotnej/poszukującej pracy, decyzję o przyznaniu świadczeń rodzinnych itp (w zależności jakie zaświadczenia Was dotyczą, jakie posiadacie. Zaświadczenia te możecie dać pracownikowi socjalnemu podczas wywiadu środowiskowego.
Do podania dołącz załączniki: zaświadczenie o zarobkach za poprzedni miesiąc, zaświadczenie o statusie osoby bezrobotnej/poszukującej pracy, decyzję o przyznaniu świadczeń rodzinnych itp (w zależności jakie zaświadczenia Was dotyczą, jakie posiadacie. Zaświadczenia te możecie dać pracownikowi socjalnemu podczas wywiadu środowiskowego.
Kasia
Jak mam napisać podanie di opieki społocznej ??
Mój mąż stracił pracę nie dawno, ja nie pracuje , nie mogę ...mamy 3 dzieci, i potrzebujemy węgla...
Pomóżcie!!
Mój mąż stracił pracę nie dawno, ja nie pracuje , nie mogę ...mamy 3 dzieci, i potrzebujemy węgla...
Pomóżcie!!
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Sądzę , że większa połowa postów jest pisana przez naszych klientów którzy szukają podpowiedzi na nurtujące pytania pt. jak zdobyć więcej
Apeluje do was wszystkich zdradza was jedno określenie ,, opieka\'\' bo każdy pracownik wie, że mamy pomoc społeczną.
Apeluje do was wszystkich zdradza was jedno określenie ,, opieka\'\' bo każdy pracownik wie, że mamy pomoc społeczną.
i jeszcze jeden apel DO KLIENTÓW OŚRODKÓW POMOCY SPOŁECZNEJ NIE MÓWI SIE RÓWNIEŻ \"ŁOPIEKA\"
zgłoś problem telefonicznie, jeśli go nie macie wyślij listem prośbę o pomoc do Ośrodka Pomocy Społecznej
Oprócz POMOC SPOŁECZNA - Wzory pism przeczytaj również:
chyba nasz błąd!!!!!!POMOCY
wstrzymanie stypendium ważne
proszę może mi ktoś podać podstawę prawną na zas. stały
ZUS
pilnie potrzebny
nowa instrukcja a pismo inforukjace ze osoba nie jest stroną w postępowaniu
nienależne a rygor natychmiastowej wykonalności
decyzja odmowna
decyzja uchylająca do DPS
PROSZĘ o wzór pisma o odmowie umożenie odsetek
konkubentka a umorzenie dlugu dłuznika