Pomoc w osiągnięciu pracy niepełnosprawnemu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 30 cze 2017, 14:40

Witam!
Z tej strony Paweł Baczkowski, pracuję w Kancelaria Prawno-Finansowa – Gdańsk.
Jestem specjalistą ds. pomocy osobom niepełnosprawnym, reszta zespołu zajmuje się innego rodzaju sprawami prawnymi.
Moim celem jest zmniejszenie bezrobocia wśród wyżej wspomnianej grupy osób.
Nie rzadko pracodawcy boją się zatrudniać takie osoby, ponieważ boją się, że ich stan zdrowia nie pozwoli w sposób profesjonalny wykonywać nałożonych im obowiązków pracowniczych. Informuję, że są przeróżne rodzaje niepełnosprawności (12 rodzajów). Zawsze pracodawca możne się wypytać kandydata na rozmowie rekrutacyjnej o jego dolegliwości,
i może się okazać, że nie ma żadnych przeciwwskazań do wykonywania powierzonych mu zadań służbowych.
Pracodawca otrzymywać będzie ze strony PFRONu co miesiąc dofinansowanie do wypłacanego wynagrodzenia zależnie od stopnia niepełnosprawności.
Dodatkowo pomagam/y uzyskać sporą dotację na doposażenie stanowiska pracy osoby niepełnosprawnej.
Sam jestem osobą niepełnosprawną stopnia znacznego po wypadku motoryzacyjnym i rozwijam się zawodowo w Kancelarii Prawnej.
Zajmujemy się poza pomocą prawną rekrutacją i pomocą w znalezieniu pracy osobom posiadającym orzeczenie o niepełnosprawności.

PS.
Jesteś osobą niepełnosprawną? Wyślij do mnie swoje CV+nr telefonu, a niedługo możesz spodziewać się kontaktu w sprawie podjęcia pracy!
PARTNER
Praktykant
Od: 30 cze 2017, 14:06
Zajmuję się: Specjalista ds. pomocy osobom niepełnosprawnym w Kancelarii Prawnej PARTNERZY

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem