pomocy - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 paź 2014, 13:59

nie mogę się zalogować w programie pwpw hasło nie pasuje co robić ?
awaria

Napisano: 29 paź 2014, 14:39

mam to samo

a haslo dobrze wpisuje
1986

Napisano: 29 paź 2014, 16:26

dzwońcie na nr 22 235 4360 do wytwórni papierów wartościowych, Zrestartują Wam konto, kiedyś też tak miałam
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 30 paź 2014, 9:23

Nie czytacie wcale instrukcji obsługi
Przecież poza kontem użytkownika dostaliście jeszcze dostęp do konta administratora

Informacja z pliku pomocy
Zarządzanie kontami Użytkowników
Użytkownicy > Zarządzanie > Zarządzanie kontami użytkowników
Opcja zarządzania kontami poszczególnych Użytkowników jest zarezerwowana dla osoby
posiadającej uprawnienia administratora. Administrator może przeprowadzid operację zmiany hasła dostępowego do serwisu dla Użytkowników indywidualnych, jak również blokowad bądź
przywracad im dostęp.Zmiana hasła Użytkownika indywidualnego przez administratora
Aby dokonać zmiany hasła wybranego Użytkownika wystarczy wejść w zakładkę „Użytkownicy”
i
dalej „Zarządzanie”. W następnej kolejności należy wskazad Użytkownika, którego hasło ma zostad
zmienione i nacisnąd „Zmieo hasło”. Zostanie wyświetlone okno pozwalające na nadanie niego
hasła
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 30 paź 2014, 9:42

ja też jestem administratorem i miałam sytuację latem, że nie mogłam wejść do swojego konta również. Skończyło się to resetem hasła przez WPW. Dopiero po tym mogłam wejść na konto i zmienić sobie hasło oraz moim "zastępcom", ponieważ ich też system nie puszczał.
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 30 paź 2014, 10:06

mkaz pisze:ja też jestem administratorem i miałam sytuację latem, że nie mogłam wejść do swojego konta również. Skończyło się to resetem hasła przez WPW. Dopiero po tym mogłam wejść na konto i zmienić sobie hasło oraz moim "zastępcom", ponieważ ich też system nie puszczał.
Może i tak być, nei mówię, że nie :D , ale większośc osób nie ma nawet pojęcia, że dostali konta administracyjne
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 30 paź 2014, 12:21

Dostaliście hasło z koperty - to pierwsze, które aktywuje system. Potem wymyślacie własne hasło zgodne z instrukcją 1 duża litera i 1 znak specjalny, np Warszawa01# - muszą być - w ramach bezpieczeństwa hasło zmienia się co mc.
rrrrr

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x