POMOCY! - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 05 mar 2015, 9:14

Cześć. chciałabym prosić was o pomoc może ktoś z was też miał taką sytuacje.
Wysłałam sprawozdanie do GUS o ilości wypłaconych dodatków i kwotę z całego roku u nas w gminie dodatki mieszkaniowe dostaje tylko kilka osób tj. tak do dziewięciu Więc napisałam, że wypłaconych dodatków było 118 w całym roku, wczoraj dzwoni do mnie pani z GUS, że z tego co ja jej wysłałam dodatek wychodzi jej 232 zł. i się mnie pyta czy to nie za dużo? no to ja jej na to jak to możliwe przecież każdemu dodatek może wyjść różnie to zależy od dochodu i wydatków a ona znów swoje nie mogę jej zrozumieć o co jej chodzi powiedziałam jej że policze jeszcze raz ilość wypładonych dod. i oddzwonię :? Może ktoś mi podpowie o co może jej chodzić BARDZO PROSZĘ :oops:
Frog

Napisano: 05 mar 2015, 9:26

Jak wprowadzasz sprawozdanie masz możliwość podglądu lat ubiegłych i może wcześniej było coś naknocone...
A tak nawiasem ze statystyką rożnie bywa ..... np ja ze swoim psem statystycznie rzecz biorąc mamy po 3 nogi i pół ogona i nikt się nie czepia ;)
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 05 mar 2015, 9:40

a tak na marginesie żyje już pare latek na tym świecie i do dziś nie wiem o co chodzi niektórym kobietą a więc mimo szczerych chęci nie jestem w stanie Ci nic doradzić :mrgreen:
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 05 mar 2015, 9:47

:(
Gość

Napisano: 05 mar 2015, 9:59

Bardzo dobra rada już padła - trzeba porównać obecne sprawozdanie choćby z tym z roku ubiegłego i zrobić je na wzór tamtego. Sama nigdy bym nie zrobiła sprawozdania dobrze (bo inaczej wyobrażam sobie tę statystykę) gdyby nie ten "myk".
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 05 mar 2015, 10:09

Kurcze tylko ja już nie mogę podglądnąć bo jest zablokowane i w tamtym roku robiła to pani która jest już na emeryturze :( Nie wiem chyba zadzwonię i powiem jej taką samą ilość jaką podałam w sprawozdaniu no bo co innego mogę wymyśleć... :?
Gość

Napisano: 05 mar 2015, 10:14

Nie wierzę, że nie masz sprawozdania za zeszły rok w swoim dziale, zapisanego na papierze.
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 05 mar 2015, 10:32

nie ma naprawdę u nas to jest tak ja zajmuje sie DM ,DE, alkoholami obsł.kasy itp. a to sprawozdanie wysyła mój kolega z góry ja mu tylko podałam dane i on nie ma żadnych wydruków na dodatek nie pracuję zbyt długo bo od roku i wszystkiego dopiero na bieżąco się uczę no i trochę boję się zadzwonić do tej baby :? bo ona znów swoje bla bla..
Gość

Napisano: 05 mar 2015, 13:14

Zadzwoniłam i powiedziałam, że wszystko się zgadza i że musi tak zostać a ona na to acha to OK :lol: BA JA sie tak denerwowałam :D dzięki za podpowiedzi :D
Gość

Napisano: 05 mar 2015, 14:00

małe kłamstwo , wielki blef a na końcu statystyka ..... np gw GUS średnia pensja na dzień dzisiejszy w Polsce jest coś około 4000 zł ........ co Ty na to ? :lol:
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x