Napisano: 12 lis 2019, 10:37
magdalenamagda pisze: ↑12 lis 2019, 9:31
michu95 pisze: ↑08 lis 2019, 12:31
melania123 pisze: ↑08 lis 2019, 12:22
Witam. Tak jest to raczej utrudnienie. Do tej pory była zakładka "wnioski do obsłużenia" a teraz zupełnie nie widać gdzie są wprowadzone na świeżaka karty. Niby widać nowe rodziny w zakładce zarządzanie kartami ale "przedłużeń" to ja już nie wiem gdzie mam szukać. Całe szczęście prowadzę ręczną ewidencję tego co robiłam ostatnio i tylko dzięki niej wiem komu przedłużałam ale jeśli zapomnę tam wpisać to zniknie i nie ma. Szkoda zakładki "wnioski do obsłużenia" - może powróci

( Pozdrawiam
Jest taka zakładka, Wejdź np. "Wnioski z kartami do zamówienia" i po prawej stronie ekranu (mniej więcej na środku) masz napisane "Wszystkie wnioski w obsłudze".
tylko w tej zakładce "wszystkie wnioski w obsłudze" nie znalazłam tych moich świeżo wprowadzonych, czy coś szukam nie tak?
Powinny być tam bo ta zakładka z tego co wiem nie zmieniła się wcale w porównaniu do wersji wcześniejszej może na drugiej stronie są?? Albo może je masz w zakładce wnioski robocze lub wnioski weryfikowane jeśli ich jeszcze nie rozpatrzyłaś?