Tak, ale mocno muli. Mało tego, spróbujcie zmienić hasło po zalogowaniu, uda się to zrobić, ale będzie "nie znaleziono strony". Gdyby w KDR był program Bug Bounty, to bym był bogaty
czyli zrobiłeś przy wydawaniu karty że "nie rozpatrzono"?ubu pisze:zakończ bez rozpatrzenia nie powinno być same w sobie żadnym problemem, natomiast uważaj na błąd który ja zrobiłem niepotrzebnie, wszedłem na stary wniosek z 2016 który wisiał rzekomo bez rozpatrzenia, chodziło o rodzica który miał z dziećmi już wydane KDR, ale jakiś wniosek z tylko tym rodzicem wisiał nie wiadomo skąd i jak, wiec wszedłem i niechcący wybrałem w nim opcję nowa rodzina (bo system przypomniał ze nie ma tam tego wybranego) i ja głupi zatwierdziłem to, po czym zakończyłem bez rozpatrzenia i co się okazało, że z datą dzisiejszą program automatycznie naliczył 13,89 zł.
na szczęście dało się to odkręcić bez większego problemu, bo nie zatwierdzałem decyzji i nie wysłałem zamówienia, wiec wznowiłem obsługę wniosku i odczarowałem to po czym zakończyłem obsługę bez rozpatrzenia