pomocy elemr - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 21 sie 2015, 11:51

Kati dobrze pisze ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 22 sie 2015, 9:49

No tak, to, że "można się domagać" to jest jedno, ale to, że nagminnie blokują to drugie. Fakt jest faktem.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 22 sie 2015, 19:28

Iks pisze:No tak, to, że "można się domagać" to jest jedno, ale to, że nagminnie blokują to drugie. Fakt jest faktem.
czyli co? Komornik pierwszy i bank drugi mogą łamać prawo? tak to jest domaganie się aby przestrzegać prawa. Komornicy robią co chcą nawet zabierają sąsiadowi dłużnika. Anarchia a Ty tylko stwierdzasz - fakt jest faktem. Ja swoich ludzi uświadamiam jakie mają prawa, już dwa razy wyciągnęłam od komornika kupę kasy, oczywiście trzeba działać szybko póki nie wyda pieniędzy do wierzyciela, bo wtedy d..a, oczywiście długi trzeba płacić ale komornik niech bierze co może w imię prawa :evil:
Kati@

Napisano: 22 sie 2015, 20:24

Kati@ pisze:
Iks pisze:No tak, to, że "można się domagać" to jest jedno, ale to, że nagminnie blokują to drugie. Fakt jest faktem.
czyli co? Komornik pierwszy i bank drugi mogą łamać prawo? tak to jest domaganie się aby przestrzegać prawa. Komornicy robią co chcą nawet zabierają sąsiadowi dłużnika. Anarchia a Ty tylko stwierdzasz - fakt jest faktem. Ja swoich ludzi uświadamiam jakie mają prawa, już dwa razy wyciągnęłam od komornika kupę kasy, oczywiście trzeba działać szybko póki nie wyda pieniędzy do wierzyciela, bo wtedy d..a, oczywiście długi trzeba płacić ale komornik niech bierze co może w imię prawa :evil:
A ty tak piszesz jakbys w Polsce nie mieszkała gdzie prawo jest prawem a komornik jest komornikiem . Pamiętaj w Polsce jest prawo i jest komornik na nich nie ma rady
loool

Napisano: 24 sie 2015, 8:18

Kati@ pisze: czyli co? Komornik pierwszy i bank drugi mogą łamać prawo?
Oj, postawiłaś sobie chochoła, akurat ja to bym strzelał do nieprzestrzegających prawa.
Kati@ pisze:Anarchia a Ty tylko stwierdzasz - fakt jest faktem.
Przecież to jest wątek na forum, co mam stwierdzać? Komornicy tak robią? No robią.
Kati@ pisze:Ja swoich ludzi uświadamiam jakie mają prawa
Ja też uświadamiam i też robię różne rzeczy żeby temu przeciwdziałać, co nie zmienia faktu, że czasem komornicy robią to co robią.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem