ok. dzięki. jakoś zmęczę i wymyśle uzasadnienie. Chyba że ktoś ma i chciały się podzielićxyz@ pisze:moim zdaniem tu też nie ma utraty dochodu (utratą jest jak ktoś traci pracę i zostaje bez dochodu)

ok. dzięki. jakoś zmęczę i wymyśle uzasadnienie. Chyba że ktoś ma i chciały się podzielićxyz@ pisze:moim zdaniem tu też nie ma utraty dochodu (utratą jest jak ktoś traci pracę i zostaje bez dochodu)
xyz@ pisze:cd.
Z wniosku i załączników wynika, iż wysokość dochodu na jednego członka w rodzinie ucznia wynosząca 671,54 zł jest wyższa niż miesięczna wysokość dochodu na osobę w rodzinie ucznia uprawniająca do ubiegania się o stypendium szkolne.
Wobec powyższych ustaleń należało orzec jak w sentencji decyzji.
Zgodnie z art. 10 kpa przed wydaniem decyzji umożliwiono stronie wypowiedzenie się co do zebranych dowodów i materiałów oraz zgłoszonych żądań.
POUCZENIE
Od niniejszej decyzji służy prawo wniesienia odwołania do Samorządowego Kolegium Odwoławczego w ..... za pośrednictwem............ w terminie 14 dni od daty doręczenia niniejszej decyzji.
Do "aneta24112015" czy mogłabyś wrzucić taka decyzje cofającą?? Proszę:)aneta24112015 pisze:Osobie w grudniu przypomniało się,że w sierpniu był jeszcze jeden dochód, którego nie podała we wrześniu, jak składała wniosek na stypendium. Złożyła oświadczenie i przedstawiła powyższy dochód, ja zrobiłam wszczęcie, przeliczyłam dochód, który po uwzględnieniu powyższego dochodu przekroczył kryterium dochodowe i wydałam decyzję cofającą