POPŻ - Warsztaty kulinarne - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 29 lut 2016, 9:27

Witajcie!
Czy ma ktoś doświadczenia odnośnie warsztatów kulinarnych, które muszą być zorganizowane w ramach POPŻ? Rozchodzi mi się m.in. o to czy dawaliście klientom jakieś deklaracje do podpisania odnośnie uczestnictwa w warsztatach? Jest jakiś druk odnośnie w/w?
Baskaa

Napisano: 29 lut 2016, 14:54

podpisywali tylko liste obecności
Gość

Napisano: 29 lut 2016, 15:17

Czy jeśli frekwencja będzie mniejsza to będzie to jakaś nieprawidłowość?
Ogółem w programie mamy 1500 osób, rozumiem, że 10% musimy zaprosić na szkolenie czyli 150 osób tak? Jak to u Was wyglądało? Było duże zainteresowanie?
Baskaa

Napisano: 01 mar 2016, 11:31

u nas 650 korzysta z żywnosci zaprosilismy 30 osób i tak pani twierdziła ze za dużo
Gość

Napisano: 01 mar 2016, 12:45

kto jest odpowiedzialny za organizację tych warsztaów gops czy bank zywnosci?
lolka 27

Napisano: 01 mar 2016, 13:30

Z tego co mi wiadomo, to BANK ma skontaktowac sie z nami za pomocą jakiegoś koordynatora, który będzie nadzorował te szkolenia itp. Jak było u Was odnośnie organizacji itp.?
Baskaa

Napisano: 02 mar 2016, 16:09

To jest straszne, jak można dać ludziskom listę do podpisu jak ich tam nie było !
ewus2

Napisano: 04 mar 2016, 8:55

Czy w Waszych Ośrodkach też praktykuje się zostawienie tylko takich list obecności ?
ewus2

Napisano: 04 mar 2016, 11:00

Zajęcia kulinarne odbywają się, wynajmujemy kuchnię na w domu weselnym albo szkole, kupujemy produkty, zapraszamy klientki. Wszystko na koszt BŻ w Krakowie. Szkolenie prowadzą Panie z BŻ w Krakowie. Szkolenia te są atrakcyjne, uczestniczki szkolenia zadowolone, pytają kiedy będzie następne. U nas nie podpisuje się tylko list.Jest z tym trochę pracy ale satysfakcja duża.
kkm

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x