posiłki - rozliczenie - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 04 kwie 2014, 14:41

Panie Tomku zmieniałam decyzje na obiady osobom ,które miały wcześniej przyznaną pomoc ustawową - posiłek a po zmianie jest to pomoc z programu. Jedna z tych osób miała w styczniu przekroczenie kryterium150% , warunek zwrotu ale od lutego zmieściła się w 150%. Mój problem polega na tym, że nie chce mi się wygenerować dokument rozliczeniowy za miesiąc styczeń za posiłek mimo że w świadczeniach planowanych a nierozliczonych pokazuje się. Dodam jeszcze że była wygenerowana należność.
Czy może mi Pan coś podpowiedzieć?
~a##

Napisano: 04 kwie 2014, 14:55

Ale czemu nie chce się wygenerować? Jakiś komunikat?
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 15:03

Nie ma żadnego komunikatu, dokument generuje się, ale nie podstawia osób z decyzji tak jakby nie były planowane.w harmonogramie są do realizacji. Za luty dokument rozliczeniowy generuje się bez problemu.
~a##

Napisano: 04 kwie 2014, 15:11

A jak jesteś w tym dokumencie to spróbuj przez ikonę dodaj - dodać ręcznie te pozycje.
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 15:54

Wiem próbowałam, ale nie wyświetla mi się lista osób.
~a##

Napisano: 04 kwie 2014, 15:57

A wejdź na to świadczenie na liście świadczeń, na przycisk harmonogram i zobacz jaki status ma pozycja za ten miesiąc - ta która nie chce Ci wejść na listę.
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 16:06

Do realizacji.
~a##

Napisano: 04 kwie 2014, 16:12

A może generujesz ten dokument z opcją że tylko osoby ponad 150% albo do 150%?
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 16:29

Próbowałam opcje posiłki ustawowe tak jak w decyzji i pozaustawowe z programu. ale żadna opcja się nie sprawdza.
~a##

Napisano: 04 kwie 2014, 16:31

ale nie chodzi mi o rodzaj świadczenia, tylko jest taka opcja żeby uwzględniać tylko osoby do 150% albo ponad, albo wszystkie - trzeba dac wszystkie.
~Tomek

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x