Postanowienia na nowy rok - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 17 gru 2011, 0:42

O jezu. To mi się jakoś tak źle skojarzyło:P
~Adam

Napisano: 17 gru 2011, 0:52

Bez paniki!
Nic co ludzkie nie jest nam obce, Adamie!
~kotek

Napisano: 17 gru 2011, 14:55

nie czytać i nie odpowiadać na pytania , komentarze Adama i Bartka
~MAGDA11

Napisano: 17 gru 2011, 15:17

Do Adama : życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i na Nowy Rok:
1.Bądz swoim milczącym świadkiem
2.Uznawaj swoje talenty
3.SŁuż innym
Wszystkiego dobrego!
~MAGDA11

Napisano: 17 gru 2011, 17:46

Spełniam wszystkie ten punkty.
No może oprócz 1.
~Adam

Napisano: 17 gru 2011, 18:43

myśl szybko, a usta otwieraj powoli!
~jemiołka

Napisano: 18 gru 2011, 0:00

to nie zdążysz się najeść
~buldog

Napisano: 31 lip 2012, 10:16

Witam nie baraddzo wiem gdzie napiadsać więc piszę tu.Jestem z mężem nieadcałe cztery lata po ślubie wspf3ladnie wychoadwuadjemy dwoje moich dzicei z poprzedadniego maładżeńadstwa i jedno wspf3lne.Mf3j mąż ma cf3rkę z orzeadczeadnia sądu z ktf3rą nie utrzyadmyadwał konadtakadtf3w ‚a ktf3ra obecadnie ma 10 lat.Odkąd jesteadśmy razem baraddzo się zmieadnił a ja wytłuadmaadczyadłam mu ‚że skoro jest ojcem na piśmie i nie da rady tego zmieadnić to trzeba taką sytuadację zaakadcepadtoadwać i waladczyć o konadtakty tym baraddziej ża moja cf3rka jest w podobadnym wieku i nie ma żadnej rf3wieadśniczki we wsi w ktf3adrej mieszkamy.Od samego początku matka jego cf3rki zmieadniała miejadsce zamieszadkaadnia i nie mieadliadśmy żadnego adresu z jej miejadscem zamieszkania.Alimenty wpłaadcamy o ile nam finanse pozwaadlają na konto komoradnika nie są to duże kwoty ‚ale też nie stroadnimy od płacenia.W dniu dziadsiejadszym dostaadliadśmy pismo z sądu o ograadniadczeadnie mężowi właaddzy rodziadcieladskiej ‚ale w piśmie tym jest rf3wadnież napiadsane ‚że jego cf3rka obecadnie przeadbywa u dziadadkf3w bo została odeadbrana matce ktf3ra ją biła,oboje doszliadśmy do wnioadsku ‚że jest to dla nas szansa by zaopieadkoadwać się męża cf3rką ‚wiem że na wzięadcie jej odrazu do nas nie mamy szans,ale jej dziadadkoadwie mieszadkają nieaddaadleko i mieadliadbyadśmy możadliadwość poznaadnia się i częadstych widzeń.Czy mamy szansę na walkę o męża cf3rkę skoro matka nie potraadfiła się nią zajadmoadwać zarf3wno mąż jak i ja chcieadliadbyadśmy zabrać ją do sieadbie warunki mieszadkaadniowe mamy wystaradczaadjące i chęci duże mąż świetadnie dogaadduje się z moimi dziećmi także dojadrzał już do ojcoadstwa i staadnoadwimy noradmalną kochaadjącą się rodzinę.Czy te lata przez ktf3re nie utrzyadmyadwał konadtakadtf3w z cf3rką skreadślają go caładkoadwiadcie jakoa0ojca?
~Foudil

Strona 4 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x