Do Adama : życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i na Nowy Rok:
1.Bądz swoim milczącym świadkiem
2.Uznawaj swoje talenty
3.SŁuż innym
Wszystkiego dobrego!
Witam nie baraddzo wiem gdzie napiadsaÄ wiÄc piszÄ tu.Jestem z mÄĹźem nieadcaĹe cztery lata po Ĺlubie wspf3ladnie wychoadwuadjemy dwoje moich dzicei z poprzedadniego maĹadĹźeĹadstwa i jedno wspf3lne.Mf3j mÄ Ĺź ma cf3rkÄ z orzeadczeadnia sÄ du z ktf3rÄ nie utrzyadmyadwaĹ konadtakadtf3w âa ktf3ra obecadnie ma 10 lat.OdkÄ d jesteadĹmy razem baraddzo siÄ zmieadniĹ a ja wytĹuadmaadczyadĹam mu âĹźe skoro jest ojcem na piĹmie i nie da rady tego zmieadniÄ to trzeba takÄ sytuadacjÄ zaakadcepadtoadwaÄ i waladczyÄ o konadtakty tym baraddziej Ĺźa moja cf3rka jest w podobadnym wieku i nie ma Ĺźadnej rf3wieadĹniczki we wsi w ktf3adrej mieszkamy.Od samego poczÄ tku matka jego cf3rki zmieadniaĹa miejadsce zamieszadkaadnia i nie mieadliadĹmy Ĺźadnego adresu z jej miejadscem zamieszkania.Alimenty wpĹaadcamy o ile nam finanse pozwaadlajÄ na konto komoradnika nie sÄ to duĹźe kwoty âale teĹź nie stroadnimy od pĹacenia.W dniu dziadsiejadszym dostaadliadĹmy pismo z sÄ du o ograadniadczeadnie mÄĹźowi wĹaaddzy rodziadcieladskiej âale w piĹmie tym jest rf3wadnieĹź napiadsane âĹźe jego cf3rka obecadnie przeadbywa u dziadadkf3w bo zostaĹa odeadbrana matce ktf3ra jÄ biĹa,oboje doszliadĹmy do wnioadsku âĹźe jest to dla nas szansa by zaopieadkoadwaÄ siÄ mÄĹźa cf3rkÄ âwiem Ĺźe na wziÄadcie jej odrazu do nas nie mamy szans,ale jej dziadadkoadwie mieszadkajÄ nieaddaadleko i mieadliadbyadĹmy moĹźadliadwoĹÄ poznaadnia siÄ i czÄadstych widzeĹ.Czy mamy szansÄ na walkÄ o mÄĹźa cf3rkÄ skoro matka nie potraadfiĹa siÄ niÄ zajadmoadwaÄ zarf3wno mÄ Ĺź jak i ja chcieadliadbyadĹmy zabraÄ jÄ do sieadbie warunki mieszadkaadniowe mamy wystaradczaadjÄ ce i chÄci duĹźe mÄ Ĺź Ĺwietadnie dogaadduje siÄ z moimi dzieÄmi takĹźe dojadrzaĹ juĹź do ojcoadstwa i staadnoadwimy noradmalnÄ kochaadjÄ cÄ siÄ rodzinÄ.Czy te lata przez ktf3re nie utrzyadmyadwaĹ konadtakadtf3w z cf3rkÄ skreadĹlajÄ go caĹadkoadwiadcie jakoa0ojca?