Zwierzątko pracownika socjalnego - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 18 gru 2011, 19:19

Zwierzęta są niejako rehabilitantami. Koją nas, grzeją, uspokajają i cieszą. Gdyby nie one nie jeden w ogóle nie wstawał by z fotela. Dbają więc i o naszą kondycje.
Pochwalcie się swoimi pupilami;)
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 19:38

świerzb, wesz, pchła, pluskiewka itp. itd... hahahha
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 19:41

Ja mam tylko pająka w roku jednej ze ścian pokoju. Jest ze mną już ponad rok:)
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 19:44

u nas są dwa wielkosci mojej dłoni haha w wc-ecie... ;) i nie ma chetnych zeby je ubic... bo wszyscy mówia, ze pajak to na szczescie... a jak sie zadepcze te wielkoludy to bedzie slychac jak kosci trzeszcza haha i od jakiegos czasu omijam nasz wc-et hahahahha
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 19:49

Pająk nie ma kości. To bezkręgowce. Usłyszysz co najwyżej jak go rozrywa i jak mu wnętrzności pod wpływem nacisku wypryskują.
Ja bym je zostawił. Nic na tym świecie nie żyje bez przyczyny.

W przyszłości pajęczą nić naukowcy będą wykorzystywali do pojazdów kosmicznych. Jest to bowiem materiał lekki i bardzo wytrzymały.
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 19:51

ja tez je zostawie bo ni dy rydy ale nie odwaze sie do nich podejść na blizej niz metr ;)
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 19:55

Pająk cię nie zje. Możesz nawet wziąć do ręki. Pewnie chodzi o ci popularnego korsarza. One nie są groźne.

Owszem, maja jad ale ich kły jadowe nie przebiją ludzkiej skóry.
Nie ma u nas czarnych wdów, ptaszników i innych wielkoludów więc luz.
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 19:57

nieeeeeeee to nie korsarz... to czarne jak ziemia bydle, wielkoscia niemal jak ptasznik... haha... i na pewno nie krzyzak ;P i zjesc mnie nie zje ale moze mnie za obraz wciagnac hahahahah
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 20:01

Aha wiem jaki to jest.
Te wasze gryzą. Ale nie zabijają. Jest duży bąbel i troszkę bólu. Wyrzućcie je za okno.
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 20:03

cos w desen katnika domowego ale pewna nie jestem... i sam sobie wyrzuc... nawet miotła na długim kiju nie mam ochoty sie do nich dotykac ;)
~aj

Strona 1 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x