Poszukujemy rodziny dla Madzi

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Zespół Pieczy Zastępczej Sosnow

Poszukujemy rodziny dla Madzi

Post autor: ~Zespół Pieczy Zastępczej Sosnow »

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Sosnowcu poszukuje rodziców zastępczych dla ślicznej małej Madzi, która urodziła się w marcu bieżącego roku. Aktualnie przebywa ona w pogotowiu rodzinnym, który jest w stałym kontakcie z Warszawską kliniką, ponieważ dziewczynka oczekuje na przeszczep wątroby. W innych sferach rozwija się prawidłowo, jest grzeczna i urocza ;-)

Dziewczynka nie ma rodziców, opiekunem prawnym jest osoba pełniąca funkcje pogotowia rodzinnego.

W powyższej sprawie prosimy o kontakt z Zespołem ds. Pieczy Zastępczej w Sosnowcu

Tel. 32 296 22 81

Ze swojej strony oferujemy wsparcie, szkolenie dla kandydatów rodzin zastępczych i pomoc finansową.

https://rodziniec.wordpress.com/2013/07/ ... stepczych/
~Joanna

Re: Poszukujemy rodziny dla Madzi

Post autor: ~Joanna »

Bardzo mnie urzekła historia małej Madzi, dlatego też chciałabym prosić o więcej informacji na temat obecnej sytuacji małej. Mój numer 725-492-526 lub [email protected]
~Joanna

Post autor: ~Joanna »

Bardzo mnie urzekła historia małej Madzi, dlatego też chciałabym prosić o więcej informacji na temat obecnej sytuacji małej. Mój numer 725-492-526 lub [email protected]
~Gosia

Post autor: ~Gosia »

Dzien dobry . Dzisiaj cały dzien myśle o małej Madziulce . Nie wiem jak mogłabym zostać rodzina zastępcza dla tego ślicznego aniołka. Mam 42 lata , mój maź 43 . Mamy jedna córkę 21 lat . Pracujemy we własnych firmach , mamy duży dom . Wydawałoby sie , ze ze strony materialnej wszystko jest ok . Nie wiem jednak jak zabrać sie do tej sprawy od strony formalnej . Mam rownież obawy czy podolam w opiece nad tak chora dziewczynka ? Mój mail . [email protected]
~RZ

Post autor: ~RZ »

CZY TA DZIEWCZYNKA ZNALAZŁA DOM?
~Aleksy

Post autor: ~Aleksy »

No właśnie, informacje o tej dziewczynce nagle zniknęły z Internetu, dostłownie wszedzie... Jutro zadzwonię do tego ośrodka, mam nadzieję że wszystko zokończy się pomyślnie.
~juka

Post autor: ~juka »

Gdzieś na facebook-u wyczytałam, że znalazła się dla Niej rodzina adopcyjna...
~juka

Post autor: ~juka »

dzisiaj oglądałam Interwencję w Polsacie. Z programu wynika, że nadal poszukiwana jest dla dziewczynki rodzina...
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Kasia
ODPOWIEDZ