Poszukujemy rodziny zawodowej PILNIE - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 17 mar 2011, 14:04

Witam
Poszukujemy pilnie miejsca dla trójki rodzeństwa (dzieci zdrowe, nie sprawiające problemów wychowawczych w wieku 6, 5, 2 i pól) w zawodowej wielodzietnej rodzinie zastępczej - takie było wskazanie sądu. Na naszym terenie nie mamy miejsc, dzieci aktualnie przebywają w rodzinie zawodowej o charakterze pogotowia.

Apeluję o pomoc, nasz PCPR oczywiście będzie partycypował w kosztach wynagrodzenie danej rodziny
~Ala

Napisano: 20 mar 2011, 21:18

Proponuję podzwonic po innych PCPR-ach jeśli maja wolne miejsca to powinni pomóc. Proponuję woj łodzkie (Łódż,Sieradz Pabianice) i Zachodniopomorskie ( Szczecin,Koszalin,Słupsk)
~K

Napisano: 25 mar 2011, 2:33

Możemy pomóc. Jesteśmy rodziną zastępczą od 2007 r. Jedno dziecko już się usamodzielniło. Mamy trzech wspaniałych chłopaczków Kacperka, Oskarka i Michałka. Mamy własny dom z ogródkiem. Jesteśmy nauczycielami i ukończyliśmy szkolenie PRIDE.Chetnie pomożemy dzieciom.
Elżbieta Susek, mama zastępcza, ciocia. Tel.(o) 503 41 3303
~Elzbieta

Napisano: 03 kwie 2011, 23:00

Nasz PCPR nie jest bardzo przyjazny. Jestesmy w drodze do kwalifikacji. Warunki mieszkalne są bardzo dobre. Jesteśmy chętni do współpracy. Mam nadzieję na odzew. Podaję e-maila: [email protected].
~M

Napisano: 10 maja 2011, 23:13

witam czy te dzieciaczki sa takrze przeznaczone do adopcjii mieszkam w irlandii i bardzo chetnie bym podjela sie opieki nad nimi pozdrawiam agnieszka
~agnieszka

Napisano: 11 maja 2011, 11:52

Tak dzieci przeznaczone do adopcji docelowo, narazie rodzice mają nieuregulowaną sytuację prawną więc poszukujemy rodziny zastępczej
~Ala

Napisano: 12 maja 2011, 22:44

Jestem Zawodową rodzina zastępczą ,bardzo interesuje mnie ta trójka .Mamy dwóch synów biologicznych( 15 lat) i jednego już usamodzielnionego(21lat) ,we wtorek odbieramy kwalifikacje .dzisiaj pytałam się o dzieci z naszego powiatu i na razie nie ma dla nas dzieci.P CPR powiedział ,że możemy poszukać na własną rękę.Jesteśmy bardzo zainteresowani byłyby to nasze pierwsze dzieci w zastępczej.Mój numer telefonu 601 595 962.Pozdrawiam
~IZEK72

Napisano: 14 maja 2011, 1:50

Jestem na poważnie zainteresowana dzieciaczkami.Proszę o jakąś informację czy sprawa jeszcze aktualna.Serdeczności IZA.
~IZEK72

Napisano: 19 maja 2011, 0:44

witaj alu muj e mail aga [email protected] pisz jesli bedziesz cos wiedzial awiecej odnosnie dzieci pozdrawiam agnieszka
~agnieszka

Napisano: 08 wrz 2011, 17:16

jesteśmy rodziną zastępczą możemy się podjąć wychowania dwójki lub trójki chłopców max.do7lat najstarsze.Ponieważ wychowujemy starsze dziewczyny więc musimy postępować rozsądnie.Pozdrawiam.
P.S. Jesteśmy z Wielkopolski.
~Dorota

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x