Witam zwracam się z prożbą do wszystkich chętnych o pomoc . Mam troje dzieci 10 , 5 , 3 latka nie mogę podjąć pracy poszukuję od kilku miesięcy chałupniczej z marnym skutkiem , mąż pracuje dorywczo po upadku w ubiegłym roku nie jest w stanie pracować na pełen etat miał złamane obydwie nogi nie dokończył leczenia z braku srodków do życia zdjął sam gips i zaczął robić co mógł . Tak więc z grubsza wygląda nasza sytuacja. Nie jesteśmy w stanie zapewnić naszym dziecią nic o czym marzą . Zwracam się więc do państwa z prożbą o jaką kolwiek pomoc chociażby o pracę którą mogłabym wykonywać w domu.
nie rozumiem dlaczego, na co nie miał pieniędzy i sam zdjął gips?
\"miał złamane obydwie nogi nie dokończył leczenia z braku srodków do życia zdjął sam gips i zaczął robić co mógł . Tak więc z grubsza\"
zgłoś sie do najblizszego ops
Nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia że jesli ma się troje dzieci na utrzymaniu to nie liczy sie w tym momencie nasze zdrowie tylko zdrowie dzieci i to zeby nie szły do szkoły głodne pomoc społeczna oczekuje dokumentacji leczenia , rechabilitacji i td tylko najpierw jeszcze trzeba mieć na dojazdy do specjalisty czy na rechabilitację aby mieć pózniej dokumentacje .