Nieporawne politycznie - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 30 gru 2012, 21:03

I oto Salon ma zagwozdkę! Bo ta, niewinna piosenka, wymyślona przez sowieckich towariszczy jakoś przestała pasować do obecnej polityki \"pro-rodzinnej\". Bowiem gdy coraz więcej państw myśli, jakby tu zakazać nazewnictwa rodziców w formie: \"mama i tata\", to ta niewinna piosenka jest niby kukułcze jajo podrzucone do własnego gniazda. Bo oto sowiecka propaganda bezmyślnie nakazywała kiedyś śpiewać: \"niechaj zawsze będzie mama, niechaj zawsze będzie tata\". No i klops, bo ich spadkobiercom taki tekst już nie bardzo odpowiada. Ale dla mnie ta piosenka, chociaż jestem anty-sowietką, do końca Świata będzie się podobać i oby jak najczęściej rozbrzmiewała:

https://www.youtube.com/watch?v=aQPI_GXFano
~ula

Napisano: 30 gru 2012, 21:32

kobieto o czym ty piszesz? Zakaz nazewnictwa rodziców w formie mama, tata? Jakaś totalna bzdura!!! Kto zakazuje?
~do powyżej

Napisano: 30 gru 2012, 21:45

bo to wypociny pisuarczyni, która była na Salonie tylko nic biedaczka nie pojęła,
~oko

Napisano: 31 gru 2012, 0:12

a co ty ~ula na salonie robiłaś - przebrałaś się za akumulator w kąteczku żeby każdy mógł cię ładować
~NIE GŁOSUJĘ NA PIS

Napisano: 31 gru 2012, 12:05

Moherowe oszołomy zawsze będą mieć takie problemy o których istnieniu mało kto by pomyślał i się domyślił, że takowe istnieją. Kolejny problem schizofrenika - jakby tu zakazać nazewnictwa rodziców w formie: \"mama i tata\". Tu jest potrzebny dobry psychiatra, ale najpierw musisz zaakceptować swój odmienny stan i chcieć oczekiwać pomocy.

Oszołomy pisiowe z wypranymi mózgami!!! Wasz guru celowo i świadomie prz.epier.olił wszystkie możliwe wybory bo razem ze swoją ekipą nie miał bladego pojęcia o sprawowaniu władzy. Tylko marsze i zamęt mu dobrze wychodzą oraz mącenie pod waszymi moherowymi beretami. Po dwóch latach rozwala parlament bo nie jest w stanie unieść ciężaru władzy i odpowiedzialności, a następnie w wyborach prezydenckich mając już zwycięstwo w kieszeni znowu tchórzy i uśmiecha się oraz macha do czerwonych, co go w oczach wielu pogrąża i obnaża z wszelakiego szacunku. D..a nie mąż stanu.
~betonowy

Napisano: 23 sty 2013, 12:57

do betonowy, nie głosuje na po i do oko.... zazdroszczę tak wąskiego światopoglądu gdzie jest tylko PIS i PO, gdzie jest tak i nie, gdzie nei ma odcieni koloru i szarości... naprawdę macie proste nieskrepowane wiedzą życie w dodatku bardzo tolerancyjnie sie wypowiadacie. żyjecie w jakiejś alternatywnej rzeczywistaości gdzie pis dlaje rzadzi ma telewizje służby i wpływ na ten burdel w kraju... błoga nieświadomosć:)))) z was wypływa, gdzie wszelkim złem jest pis i tego sie trzymajcie, ciemnogrodzianie z IIIRP:))
~kolo

Napisano: 23 sty 2013, 14:12

to olo-bolo teraz kolo?
~ja14

Napisano: 23 sty 2013, 17:38

kolo - czytaj ze zrozumieniem, akurat ja rozumiem odcienie i nie uznaję jedynej i słusznej oartii PIS, nigdzie nie ma mojej wypowiedzi, ze jestem za PO, jestem za szacunkiem dla demokracji i obiektywizmem, PIS atakuje i udaje że to ich atakują, ja reaguję i to jest tyle
moje wypowiedzi dot. również Leppera ale to nie znaczy że jeestem za Samoobroną
a PIS = juz byli i uciekli z podkulonym ogonem bo nie potrafia rządzić w demokratycznym kraju, marzy im się państwo totalitarne, nacjonalistyczne, katolickie i z jedynie słuszna partią
nie twierdzę nigdzie ze rząd jest OK, ale nie sądzę że np. PIS uczyniłby nas kraina mlekiem i miodem płynącą w dobie europejskiego kryzysu, pomysły Kaczyńskiego na dodrukowanie pieniędzy to dopiero byłaby degrengolada
takie jest moje szerokie spojrzenie oraz oczywiście - nigdy więcej IV nieprawnej RP, bo nie chcę żyć w kraju prześladowań nikogo i żadnych miejszości
~oko

Napisano: 23 sty 2013, 18:35

Wtf?!

~Adam

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x