potrzebuje opal i zywnosc

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~pawel

potrzebuje opal i zywnosc

Post autor: ~pawel »

potrzebuje kilka workow wegla i troche zywnosci mam trudna sytuacje tel 509 564 317
~ja

Re: potrzebuje opal i zywnosc

Post autor: ~ja »

ale internet i komputer to jest, a węgla i żywności nie ma
dobre
~-Basia

Post autor: ~-Basia »

Do - ja Coś taka złośliwa? nigdy nie potrzebowałaś pomocy?jak jest sie w trudnej sytuacji i desperacji to każda forma i przekaz sie liczy.Może paweł pisał z czyjegoś komputera a tu od razu pochopne wnioski:( No ja podziekowałabym za takiego pracownika socjalnego z góry po jednym zdaniu przesądzając o całości. Nawet jako człowiek to tak się nie robi , nieładnie i niegrzecznie
~pracownik

Post autor: ~pracownik »

nam też możesz podrzucić parę worków węgla jak bedziesz już miał za duzo!!! ha
~pracownik

Post autor: ~pracownik »

mężczyźni???? jak ten świat został zrobiony??? chyba Bóg na chwilę sie odwrócił i w tym czasie mucha narobiła na ten \"cud stworzenia\" i teraz są niepełnosprawni od urodzenia do smierci!!
~zawstydzona

Post autor: ~zawstydzona »

Ludzie ,co się z wami dzieje !!!Popatrzcie tylko takie czasy nie my je stworzyliśmy.Piszecie iść do ops-u kochani oni dadząa ,dadzą ,ale sobie na pensję,a nie biednemu,tylko przykro patrzeć jak juz tacy młodzi proszą o pomoc ,a co będzie póżniej !!!
~madzia

Post autor: ~madzia »

nie dają sobie na pensję tylko im dają a na te pensje to sobie zapracowują a nie dostają a biednemu daje się ile ile można dać zgodnie z przepisami
~Ina

Post autor: ~Ina »

Madziu ,Ty zapewne nie dzisiejsza jesteś ,jakie zapracują ,siedząc i odrzucając wnioski!!!przy biurku popijając kawę za kawą,popatrz dziewczyno i oteórz oczy.
~Ina

Post autor: ~Ina »

Madziu ,Ty zapewne nie dzisiejsza jesteś ,jakie zapracują ,siedząc i odrzucając wnioski!!!przy biurku popijając kawę za kawą,popatrz dziewczyno i oteórz oczy.
~madzia

Post autor: ~madzia »

co masz na myśli pisząc - odrzucając wnioski? a nawet jeśli odrzucają to przecież są w pracy i za to mają płacone. a i jak każdy człowiek pracownik socjalny ma również prawo napić się czegoś w trakcie pracy i niech to będzie kawa ale już na pewno nie jedna za drugą. przecież pracownicy socjalni to nie maszyny to także ludzie którzy mają potrzeby
ODPOWIEDZ