potrzebuje pomocy
potrzebuje pomocy
potrzebuje pomocy jestem opiekunem swego meza ktory ma 1 grupe niepełnosprawnosci,mamy jeszcze 3 dzieci niemam jak isc do pracy bo musze sie opiekowac mezem i dziecmi potr\'
zebujemy praktycznie wszystkiego ubran zywnosci,itp, itd moze ktos ma zbede ubrania dzieciom to chetnie przyjme chłopcu 8 lat i dziewczynkom 5 i 4 latka
zebujemy praktycznie wszystkiego ubran zywnosci,itp, itd moze ktos ma zbede ubrania dzieciom to chetnie przyjme chłopcu 8 lat i dziewczynkom 5 i 4 latka
Re: potrzebuje pomocy
Proszę o pomoc ludzi z dobrym sercem ,mam na imie Halina i mam 56lat.Trudno jest zwracać się samemu o pomoc do ludzi w tym wieku ,przez wszystkie moje lata pracowałam ciężko na życie ,dorobiłam się tylko zawału w 45roku życia ,urazu kręgosłupa ,teraz jeszcze mam zaćmę postępującą,nie palę ,nie piję alkoholu .Renty nie mam ,a potrzebuję pomocy na leki jakie dożywotnie muszę brać.Przez wiele lat miałam mało ,to co sama zarobiłam ,ponieważ od nikogo nic nigdy nie dostałam ,(nawet o miłość zawsze żebrałam u swojej mamy)ale ratowałam kto tylko zjawiał się u mie.Teraz w obecnym czasie niemam nic i prawdopodobnie przyjdzie mi odejść w pokorze ,wiem że takich jak ja jest bardzo dużo na swiecie i zapewne bardziej potrzebują pomocy niż ja.
Zawsze miałam nadzieję i sama sobie bardzo często odpowiadałam w myślach (że jest matką głupich).Wiem ,kto nieprzeżył tego i tak niezrozumie .Długo by pisać o losach moich ,ale gdyby ktoś potrzebował pomocy przy opiece na wsi chętnie podejmę się i pomogę.Gdyby zaś ktoś zechciał mi pomóc podam nr,781806619...lub
[email protected] Z góry bardzo dziękuję.
Zawsze miałam nadzieję i sama sobie bardzo często odpowiadałam w myślach (że jest matką głupich).Wiem ,kto nieprzeżył tego i tak niezrozumie .Długo by pisać o losach moich ,ale gdyby ktoś potrzebował pomocy przy opiece na wsi chętnie podejmę się i pomogę.Gdyby zaś ktoś zechciał mi pomóc podam nr,781806619...lub
[email protected] Z góry bardzo dziękuję.
do Celiny . A czy wiesz o tym że można starać sie w swoim GOPS o taki specjalny zasiłek który przysługuje ludziom którzy nie mogą podjąć pracy ze względu na opiekę nad osobą wymagającą stałej opieki ? macie zasiłek pielęgnacyjny na męża?jakieś świadczenia z ops?nie bardzo mogę cię wesprzeć materialnie i rzeczowo ale radą byś zapytała o ubrania w pkps lub caritas czasami pck zajmuje sie zbiórką rzeczy i ubrań
Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
celino, postaraj się sądownie o wynagrodzenie dla opiekuna prawnego
nieda rady bo tylko rodzicom a zonie sie nienalezy nawet sadownie to dalej jestem zona
Nie prawda można się odwołać od decyzji -do Kolegium odwoławczego,sama mam taką sytuację -powołując się na -ustawę o prawie alimentacyjnym i większości przypadków ,jest tak że kolegium przyznaje zasiłek pielęgnacyjny ,a tobie Basiu przysługuje jeszcze składka emerytalno-rentowa .Ja właśnie czekam na teką decyzję.No ta bene to w dodatku jestem chora i to bardzo poważnie
Oprócz potrzebuje pomocy - HYdE PaRK przeczytaj również:
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy
Blagam litosci
potrzebuje opal i zywnosc
Ordery jak lizaki
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
DOŚĆ!